کد خبر:۱۲۳۵۲۰۱

هشدار یونیسف درباره ممانعت از ورود کمک‌ها به غزه

یونیسف با هشدار درباره پیامد‌های فاجعه‌بار جلوگیری از ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه، تأکید کرد که این اقدام جان کودکان و خانواده‌های ساکن این منطقه بحرانی را به خطر می‌اندازد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ سازمان ملل متحد برای کودکان (یونیسف) هشدار داد که ادامه ممانعت از ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه، پیامدهای وخیمی برای کودکان و خانواده‌های ساکن این منطقه خواهد داشت. این سازمان اعلام کرد که قطع جریان کمک‌ها، بحران انسانی در غزه را تشدید خواهد کرد و جان بسیاری از کودکان و خانواده‌ها را به خطر خواهد انداخت.

وضعیت بحرانی در غزه؛ کودکان در معرض تهدید

یونیسف تأکید کرد که جلوگیری از ورود کمک‌های حیاتی به نوار غزه در شرایطی که کمبود شدید غذا، دارو و تجهیزات پزشکی در این منطقه وجود دارد، منجر به افزایش رنج و مشکلات مردم به‌ویژه کودکان خواهد شد. این سازمان خواستار اتخاذ تدابیر فوری و مؤثر برای تسهیل ورود بدون مانع کمک‌های انسانی به غزه شد و بر ضرورت ارائه خدمات اساسی برای تضمین بقا و زنده ماندن کودکان و خانواده‌هایشان در این وضعیت بحرانی تأکید کرد.

روز گذشته، «بِتسَلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم اشغالگر اسرائیل، خواستار «حمله‌ای سریع و قوی به‌منظور تصرف کامل غزه» شد. این اظهارات در حالی مطرح شد که بحران مرحله دوم توافق آتش‌بس همچنان ادامه دارد.

علاوه بر این، «ایتمار بن گویر» وزیر مستعفی «امنیت داخلی» رژیم اشغالگر، با تحریک به بمباران انبارهای مواد غذایی در نوار غزه، دولت اسرائیل را به کشتار فلسطینیان «در صورت آسیب رسیدن به اسیران اسرائیلی» ترغیب کرد.

پیامدهای انسانی جلوگیری از کمک‌ها به غزه

جلوگیری از ورود کمک‌های انسانی به غزه می‌تواند به فاجعه‌ای انسانی منجر شود. سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای حقوق بشری بارها نسبت به وضعیت وخیم این منطقه هشدار داده‌اند. نیاز فوری به کمک‌های غذایی، دارویی و تجهیزات پزشکی در غزه احساس می‌شود و هرگونه تأخیر در ارائه این کمک‌ها می‌تواند جان هزاران نفر را به خطر اندازد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار