آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۶۷۳۶

نقض دوباره آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی؛ حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب نوار غزه

دو فلسطینی در حمله پهپادی رژیم اسرائیل به شرق شهر رفح در جنوب نوار غزه به شهادت رسیدند. هم‌زمان، خودروهای نظامی این رژیم به سمت مناطق مرزی غزه تیراندازی کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ روز شنبه دو فلسطینی در حمله پهپاد رژیم اسرائیل به منطقه «ابوحلاوه» در شرق شهر رفح به شهادت رسیدند. هم‌زمان، خودروهای نظامی این رژیم به‌طور گسترده به سمت مناطق مختلف نزدیک مرزهای نوار غزه تیراندازی کردند.

یک منبع پزشکی به خبرگزاری آناتولی گفت که دو فلسطینی در حمله هوایی رژیم اسرائیل به منطقه «ابوحلاوه» در شرق شهر رفح در جنوب نوار غزه به شهادت رسیدند.

همچنین شاهدان گزارش دادند که خودروهای نظامی رژیم اسرائیل مستقر در محور «فیلادلفیا» در طول مرزهای نوار غزه با مصر، به سمت خانه‌های فلسطینیان در جنوب و مرکز شهر رفح شلیک کردند.

یک تانک رژیم اسرائیل نیز «گلوله صوتی» به سمت خانه‌ها در محله «السلام» در شرق شهر رفح شلیک کرد.

شاهدان عینی همچنین گزارش دادند که خودروهای نظامی رژیم اسرائیل مستقر در نزدیکی مرز شرقی شهر غزه به‌شدت تیراندازی کردند.

ادامه تشدید تنش‌ها و افزایش قربانیان غیرنظامی

این حملات در حالی انجام می‌شود که تشدید تنش‌ها و عملیات نظامی رژیم اسرائیل به مناطق مختلف نوار غزه همچنان ادامه دارد و منجر به افزایش شمار قربانیان غیرنظامی شده است.

روز پنج‌شنبه، وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد که از آغاز جنگ نابودی رژیم اسرائیل در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، تعداد شهدای فلسطینی به ۴۸ هزار و ۴۴۶ نفر رسیده است.

حمایت آمریکا از جنایت‌های رژیم اسرائیل

با حمایت آمریکا، رژیم اسرائیل از تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵، اقدام به نسل‌کشی در غزه کرد که منجر به شهادت و زخمی شدن حدود ۱۶۰ هزار فلسطینی شد که بیشتر آن‌ها کودکان و زنان بودند و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر ناپدید شدند.

در ۱۹ ژانویه گذشته، توافقی برای آتش‌بس در نوار غزه و تبادل اسرا بین حماس و رژیم اسرائیل با میانجی‌گری مصر و قطر و حمایت آمریکا اجرایی شد. این توافق شامل ۳ مرحله بود که هر مرحله ۴۲ روز طول می‌کشید.

اوایل ماه مارس جاری، مرحله اول توافق آتش‌بس در غزه که ۴۲ روز به طول انجامید، به پایان رسید. اما رژیم اسرائیل از ورود به مرحله دوم که شامل پایان جنگ بود، خودداری کرد.

نتانیاهو به دنبال تمدید مرحله اول توافق

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل، با حمایت آمریکا تلاش می‌کند مرحله اول توافق را که از ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ اجرایی شده، تمدید کند تا بدون ارائه امتیاز یا تکمیل تعهدات نظامی و انسانی مندرج در توافق، بیشترین تعداد اسیران اسرائیلی را آزاد کند.

استفاده از گرسنگی به‌عنوان ابزار فشار

با پایان مرحله اول توافق آتش‌بس، رژیم اسرائیل دوباره تمامی گذرگاه‌های ورودی به غزه را بست تا مانع ورود کمک‌های انسانی شود. این اقدام به‌منظور استفاده از گرسنگی به‌عنوان ابزار فشاری بر حماس برای قبول شرط‌های تحمیلی رژیم اسرائیل انجام شد. این رژیم همچنین تهدید به اقدامات نظامی بیشتر و حتی ازسرگیری جنگ نسل‌کشی کرده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار