کد خبر:۱۲۴۴۶۵۱

رئیس جمهوری لبنان: تجاوز به کشورم باید متوقف شود

جوزف عون رئیس جمهوری لبنان گفت: تجاوز خارجی به حاکمیت کشور ما باید متوقف شود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو از شبکه الجزیره قطر، عون در واکنش به تجاوز بامداد امروز رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت افزود: ادامه تجاوزهای رژیم صهیونیستی به لبنان، نیازمند تلاش های دوستان ما و بسیج شدن کمک ها در راستای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشوراست.

وی اضافه کرد: حمله بامداد امروز به جنوب پایتخت یک هشدار خطرناک درباره اهداف و نیات خصمانه درقبال لبنان است.

عون تصریح کرد: باید از تجاوز خارجی و از سوی کسانی که در داخل بهانه تجاوز را به دشمن می دهند، جلوگیری کرد.

وی گفت: با همکاری نخست وزیر برای مقابله با تلاشی در راستای از بین بردن فرصت های موجود برای نجات لبنان تلاش می کنیم.

به گزارش دانشجو، بر اثر بمباران یک ساختمان مسکونی در جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی ۱۰ نفر شهید یا مجروح شدند.

وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد: بر اثر حمله هوایی دشمن صهیونیستی به ساختمانی در حومه جنوبی کشور، سه نفر از جمله یک زن به شهادت رسیدند و هفت نفر که حال ۲ نفر از آنها وخیم است، مجروح شدند.

پیشتر نیز ارتش رژیم صهیونیستی روز شنبه هفته جاری موج جدیدی از حملات گسترده علیه لبنان انجام داده و در جریان آن ضاحیه بیروت را نیز هدف قرار داده بود.

صهیونیست‌ها که بدون هیچ توجهی به توافق آتش‌بس و تحت حمایت کامل آمریکا همچنان به تجاوز و اشغالگری در لبنان ادامه می‌دهند، با سوءاستفاده از موضع نرم دولت این کشور، با بهانه‌های واهی، در پی از سرگیری جنگ هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار