آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۵۷۷۷

کارخانه تولید لاستیک سبک و سنگین در جیرفت احداث می‌شود/رونق توسعه صنعتی در جنوب کرمان

کلنگ کارخانه تولید لاستیک سبک و سنگین شهرستان جیرفت با حضور جمعی از مسئولان بر زمین زده شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بهنام سعیدی نماینده مردم شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد در مراسم کلنگ زنی آغاز احداث کارخانه بزرگ تولید لاستیک سبک و سنگین جیرفت با اشاره به ظرفیت‌های جغرافیایی، معدنی و اقتصادی این منطقه از این پروژه به عنوان یکی از طرح‌های تحول‌آفرین در حوزه اشتغال و تولید ملی یاد کرد.

وی با تأکید بر اهمیت اجرای این طرح در مسیر توسعه صنعتی و اشتغالزایی شهرستان اظهار کرد: با توجه به هم مرزی شهرستان‌های جنوب کرمان با آب‌های جنوبی کشور، ظرفیت مهمی برای بهره‌گیری از مسیر‌های صادراتی به کشور‌های حوزه خلیج فارس فراهم است و این کارخانه می‌تواند نقش کلیدی در تحقق این هدف ایفا کند.

سعیدی افزود: توسعه معادن در سطح منطقه، نیاز مبرم به تأمین لاستیک‌های صنعتی و ماشین آلات سنگین را به همراه داشته که با راه‌اندازی این کارخانه، بخش بزرگی از این نیاز برطرف خواهد شد و از واردات بی‌رویه لاستیک نیز جلوگیری به عمل خواهد آمد.

وی گفت: اجرای این پروژه صنعتی در زمینی به مساحت ۱۴ هکتار با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومان و ظرفیت تولید سالیانه ۲۵ هزار تن لاستیک، علاوه بر تأمین نیاز داخلی، زمینه صادرات محصول به کشور‌های همسایه را نیز فراهم می‌کند و می‌تواند برای ۵۵۰ نفر اشتغال مستقیم و ۱۶۰۰ نفر اشتغال غیر مستقیم ایجاد کند که گام مهمی در جهت کاهش نرخ بیکاری و پایداری اشتغال در منطقه خواهد بود.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد تأکید کرد: این طرح با نگاه بلند مدت به توسعه زیرساخت‌های صنعتی، موجب تسهیل زنجیره تأمین مواد اولیه، رونق حمل و نقل و ایجاد مشاغل پایین دستی خواهد شد و می‌تواند به یکی از محور‌های اقتصادی مؤثر شهرستان تبدیل شود.

تداوم راه توسعه سرمایه‌گذاری در بخش‌های صنعت و معدن جنوب کرمان

سپس استاندار کرمان نیز گفت: این پروژه گامی مهم در جهت توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه است.
 
محمد علی طالبی با بیان اینکه مراسم امروز نقطه آغاز تحول جدی در اقتصاد جنوب استان کرمان است افزود: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده از سال گذشته و در راستای توسعه و آبادانی هرچه بهتر این منطقه، امروز شاهد شروع اقدامات عملی در این مسیر خواهیم بود.
 
وی با بیان اینکه کلنگ‌زنی کارخانه تولید لاستیک جیرفت و کارخانه سیمان عنبرآباد، گام‌های بلندی برای پیشرفت جنوب کرمان محسوب می‌شوند ، گفت: جنوب استان کرمان سرشار از استعداد‌ها و ظرفیت‌های ارزشمند برای توسعه و پیشرفت است، اما همواره نیازمند طرح‌های پیشرانی است که راه را برای سرمایه‌گذاری‌های آینده هموار کند.
 
طالبی با بیان اینکه این دو طرح با حجم سرمایه‌گذاری بسیار بالا، در واقع به عنوان موتور‌های محرک توسعه اقتصادی جنوب کرمان به شمار می‌روند ، اعلام كرد: این دو پروژه افق‌های جدیدی را برای رشد و رونق این منطقه باز خواهند کرد و این اقدامات نه‌تنها اشتغال‌زایی و رونق تولید را به همراه خواهند داشت، بلکه زمینه را برای جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید و شکوفایی هرچه بیشتر اقتصاد منطقه، فراهم خواهند کرد.
 
استاندار کرمان گفت: زمینه برای ایجاد سرمایه‌گذاری‌های کلان در بخش معدن و همچنین توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری بخش کشاورزی جنوب کرمان را دنبال خواهیم کرد و آینده بسیار روشنی را در حوزه سرمایه گذاری جنوب کرمان از جیرفت تا انتهای استان کرمان را تصور می‌کنم.
 
وی شروع رویکرد استان در حوزه سرمایه گذاری و همراهی با نامگذاری شعار سال از سوی مقام معظم رهبری را نیروی مضاعفی برای پیگیری مسائل مرتبط با حوزه سرمایه گذاری دانست و گفت: امیدوارم بتوانیم با الگوگیری از سرمایه گذاری خوب شرکت‌های بزرگ در استان کرمان و همچنین در جنوب استان؛ شاهد رشد هرچه بهتر و بیشتر فضای سرمایه گذاری در این منطقه باشیم.
 
طالبی با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های جنوب استان در حوزه سرمایه گذاری گفت: تنها نقطه ضعف جنوب استان تا امروز، عدم توسعه متناسب در بخش صنعت و معدن است که خوشبختانه با پروژه‌های پیشرانی که امروز مورد کلنگ زنی قرار گرفت؛ راه برای توسعه سرمایه‌گذاری در این بخش فراهم خواهد شد.
 
استاندار کرمان در ادامه اظهار کرد: قطعاً این پروژه در کنار سایر پروژه‌هایی که برای منطقه جنوب استان در نظر گرفته شده است، نقش بسیار خوبی در راستای توسعه صنعتی و معدنی جنوب استان کرمان ایفا خواهند کرد که نتیجه آن نیز توسعه اشتغال و سرمایه‌گذاری و رونق اقتصادی جنوب استان کرمان خواهد بود.
 
طالبی افزود : یکی از اقداماتی که در استان کرمان به ویژه در جنوب استان کرمان دنبال کرده‌ایم، تاکید بر بحث خلع ید از معادن و زمین‌های واگذار شده است که تاکنون چند مورد خلع ید نیز صورت گرفته است.
 
وی بيان كرد: این سیاست را جهت واگذاری معادن و اراضی صنعتی به واحد‌هایی که متعهد به انجام فعالیت اقتصادی باشند؛ ادامه خواهیم داد و خوشبختانه این رویکرد نتایج مثبتی نیز بهمراه داشته است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار