آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۵۹۲۸

استاندار: کرمانشاه باید حداقل ۱۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری معرفی کند

استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم عملی کردن شعار سال در بدنه استانی گفت: مهم‌ترین ملاک ارزیابی مدیران جذب اعتبارات ملی است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اظهار کرد: اقدامات بسیار خوبی برای معرفی استان در سطح ملی صورت گرفت که منجر به افزایش سفرهای نوروزی به استان شد؛ نزدیک به یک میلیون و صد هزار خودروی ورودی به استان داشتیم و جمعیتی بالغ بر ۲.۵ میلیون مسافر به استان کرمانشاه سفر کردند که نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته است.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه معرفی استان در سطح ملی و پخش گزارش‌های متعدد در رسانه ملی و سایر رسانه‌ها موجب معرفی کرمانشاه شده است، افزود: مجموعه این اقدامات موجب افزایش سفرهای نوروزی به استان شد.

مدیر ارشد استان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان عالی‌ترین شورای تصمیم‌سازی استان است، ادامه داد: جلسات این شورا دو هفته یکبار برگزار شود و با توجه به نیاز استان دستورالعمل‌ها در دستور کار قرار گیرد.

وی عنوان کرد: دستگاه‌های نظارتی، اطلاعاتی و امنیتی در باب جذب سرمایه‌گذار و حمایت از سرمایه‌گذاری جلوتر از دستگاه‌های اجرایی هستند که جای قدردانی دارد.

مدیر ارشد استان با اشاره به نامگذاری امسال توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان کرد: کارگروه اقتصادی زیرمجموعه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، به عنوان دبیرخانه ویژه تحقق شعار سال در استان جلسات مستمری را در این راستا برگزار کند.

استاندار کرمانشاه با بین اینکه مهم‌ترین ملاک ارزیابی مدیران جذب اعتبارات از ردیف‌های ملی است، گفت: رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گزارش جذب اعتبارات ملی تمامی دستگاه‌های اجرایی را در جلسه آینده این شورا ارائه دهد که هر مدیری از اعتبارات ملی چقدر اعتبار جذب و وارد استان کرده است.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر ضرورت جذب اعتبارات ملی بیان کرد: جذب اعتبارات استانی هنر نیست بلکه مهم جذب اعتبارات از ردیف‌های ملی است.

حبیبی با تاکید بر لزوم برگزاری جلسات مستمر کارگروه‌های ذیل شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان افزود: در جلسات این شورا گزارشی از فعالیت‌های کارگروه‌ها ارائه شود چرا که خروجی این جلسات منجر به اشتغال، توسعه استان و ‌‌... می‌شود.

مدیر ارشد استان در ادامه با اشاره به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری با عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید گفت: این شعار نباید در حد بنر، سربرگ‌ و شعار باقی بماند بلکه باید اجرایی و عملیاتی شده و روح شعار سال محقق شود.

حبیبی با اشاره به اینکه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان احصا و معرفی شود، عنوان کرد: این فرصت‌ها باید متنوع باشد تا سرمایه‌گذار قادر به انتخاب در حوزه‌های مختلف باشد چرا که استان کرمانشاه کلکسیونی از ظرفیت‌ها، قابلیت‌ها، توانمندی‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری است.

استاندار کرمانشاه با انتقاد از تعداد پایین فرصت‌های سرمایه‌گذاری معرفی شده در استان با وجود قابلیت‌های بسیار بالای کرمانشاه در این زمینه گفت: ۳۴ فرصت در استان معرفی شده که کافی نیست؛ برای استان کرمانشاه حداقل یکصد فرصت سرمایه‌گذاری با در نظر گرفتن محدودیت زمان در اسرع وقت با کمک دانشگاه رازی احصا، شناسایی و معرفی شود.

مدیر ارشد استان بیان کرد: فرصت‌ها برای همه سرمایه‌گذاران قابل دسترسی باشد لذا کتابچه‌ای در این زمینه طراحی و چاپ و از ظرفیت‌های موجود از جمله فضای مجازی، تبلیغات شهری، رسانه ملی، جراید و ... استفاده شود.

حبیبی گفت: سازمان اقتصاد و دارایی استان نسبت به معرفی ۳۴ فرصت سرمایه‌گذاری استان اقدام کند و کتابچه‌ای از این فرصت ها تهیه شود.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر کوتاه شدن فرآیندهای سرمایه گذاری در استان ادامه داد: این فرآیند در استان به نصف تقلیل یابد و به عنوان مصوبه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان ابلاغ می‌شود.

مدیر ارشد استان با انتقاد از رویه راه‌اندازی مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان گفت: از روزی که بنده مسئولیت را پذیرفتم بر این مهم تاکید کرده‌ام اما تا کنون به نتیجه‌ای نرسیده است لذا این مرکز باید تا پایان فروردین ماه راه‌اندازی شود.

حبیبی ابراز کرد: بخش خصوصی و سرمایه‌گذار باید احترام شوند و برای دیدار مدیران برگ سبز داشته باشند تا هر زمانی که خواستند بتوانند مدیر مربوط را ببینند.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم از دعوت سرمایه‌گذاران بومی استان برای سرمایه‌گذاری اظهار کرد: در اولین جلسه شورای اداری استان سرمایه‌گذاران بومی استان دعوت خواهند شد تا در کنار مدیران حضور داشته باشند چرا که سرمایه‌گذاران در کنار مدیران دستگاه‌های اجرایی صاحب کرسی هستند.

حبیبی با بیان اینکه سرمایه‌گذاران مسیر توسعه استان را هموار، نرخ بیکاری را کاهش‌ و موجب ایجاد اشتغال می‌شوند، ادامه داد: مدیران نباید هیچ بهانه‌ای برای پس زدن سرمایه‌گذاران داشته باشند و باید در راستای حمایت از سرمایه‌گذاری گام بردارند.

استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به سفر هیئت دولت در اردیبهشت ماه به استان کرمانشاه، این سفر را یک فرصت برای توسعه استان کرمانشاه دانست و گفت: در این راستا طی ایام تعطیلات در حوزه‌های عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و ... کار کارشناسی خوبی صورت گرفت اما کامل نشده است.

وی بیان کرد: کارهایی که در سطح ملی قابلیت اجرا دارند در حوزه های عمرانی، اقتصادی و پروژه‌های تحول آفرین در این سفر از جمله تهیه سند توسعه تجارت مرزی، سند توسعه صنعت خودرو، سامانه سردسیری و ... مطرح خواهند شد.

حبیبی در پایان افزود: مدیران براساس مفاد برنامه هفتم پیشرفت توسعه، مواردی را احصا کنند تا در این سفر پیگیری شود لذا از مدیران دستگاه‌های اجرایی می‌خواهم به این مسئله ورود پیدا کنند تا شاهد شتاب توسعه در حوزه‌های مختلف باشیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار