کد خبر:۱۲۴۶۵۰۵
در پاسخ به SNNTV؛

بقایی: ایران هیچ‌گاه به سمت ساخت سلاح هسته‌ای نخواهد رفت/ امیدواریم دولت جدید آلمان در سیاست‌های قبلی تجدیدنظر کند + فیلم

سخنگوی وزارت امور خارجه تأکید کرد که ایران هیچ‌گاه به دنبال تسلیحات هسته‌ای نبوده و این موضوع بر اساس فتوای مقام معظم رهبری بخشی از اعتقادات و راهبرد کشور است. وی همچنین ابراز امیدواری کرد که دولت جدید آلمان در سیاست‌های گذشته خود تجدیدنظر کند تا روابط دوجانبه بهبود یابد.

بقایی: ایران هیچ‌گاه به سمت ساخت سلاح هسته‌ای نخواهد رفت/ امیدواریم دولت جدید آلمان در سیاست‌های قبلی تجدیدنظر کند + فیلم

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری و در پاسخ به SNNTV اظهار داشت: «موضع ایران در رابطه با بحث هسته‌ای کاملاً شفاف و روشن است و بارها از همین سخن‌گاه اعلام شده است.»

وی افزود: «وزیر امور خارجه در آخرین توییتی که منتشر کردند، صراحتاً بیان کردند که ایران هیچ‌گاه و تحت هیچ شرایطی به دنبال تسلیحات هسته‌ای نیست. این موضوع بخشی از راهبرد و اعتقاد ما و بر اساس فتوای مقام معظم رهبری است؛ بنابراین در این مورد فکر نمی‌کنم تردیدی وجود داشته باشد یا ایجاد شده باشد

کد ویدیو

بقایی همچنین درباره روابط ایران و آلمان گفت: «ما ارزش زیادی برای روابطمان با همه کشورها از جمله کشورهای اروپایی قائل هستیم و همواره به اصول و ضوابط ناظر بر روابط دوستانه بین کشورها پایبند بوده‌ایم.»

وی ادامه داد: «متأسفیم که در یک مقطعی به دلیل سیاست‌های تندروانه برخی افراد یا احزاب حاکم بر آلمان، روابط دوجانبه ما دچار خسارت شد و شهروندان ایرانی و آلمانی از ناحیه تصمیم‌های عجولانه و ناموجه آسیب دیدند. این آسیب کماکان ادامه دارد.»

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تعطیلی کنسولگری‌های جمهوری اسلامی ایران در آلمان و توقف فعالیت نهادهای دیرپایی که وظیفه ایجاد و تداوم ارتباط بین ملت‌ها را داشتند، گفت: «این مسائل باعث ایجاد آسیب در روابط شده است.»

وی ابراز امیدواری کرد: «امیدواریم که دولت جدید آلمان در سیاست‌های قبلی تجدیدنظر کند. ما معتقدیم که این روابط برای هر دو کشور مفید است و البته این موضوع، موضوعی دوسویه است.»

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار