آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۹۴۶

مذاکرات مستقیم آنکارا و تل‌آویو برای ایجاد یک کانال ارتباطی نظامی

یک پایگاه خبری به مذاکرات مستقیم میان ترکیه و رژیم صهیونیستی بر سر سوریه اشاره کرد.
مذاکرات مستقیم آنکارا و تل‌آویو برای ایجاد یک کانال ارتباطی نظامی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از معا، سایت میدل ایست آی گزارش داد که مسئولان رژیم صهیونیستی و ترکیه مذاکرات مستقیمی را در خصوص ایجاد یک کانال برای هماهنگی‌های نظامی دائم در سوریه انجام می‌دهند.

هدف از ایجاد این کانال، ممانعت از وقوع درگیری‌های نظامی میان دو طرف در سوریه است.

در این گزارش آمده است، نتانیاهو خطاب به مسئولان رژیم صهیونیستی تذکر داده که تل آویو فرصت کمی برای اقدام علیه پایگاه‌های سوریه قبل از تسلط ترکیه بر این پایگاه‌ها دارد.

بعد از حملات هوایی رژیم صهیونیستی علیه پایگاه تی ۴ در سوریه، تل آویو به دنبال مخابره کردن پیام‌های مسالمت آمیز خطاب به ترکیه است. همچنین گزارش شده که ترکیه به دنبال استقرار پهپاد‌های خود در پایگاه تی ۴ بوده و ممکن است سامانه موشکی اس ۴۰۰ را نیز به صورت موقت در این منطقه مستقر کند.

پیش از این تحلیلگران به احتمال وقوع درگیری میان رژیم صهیونیستی و ترکیه در سوریه اشاره کرده بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار