آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۶۹۷

انتقاد مقام فلسطینی از سکوت جامعه جهانی در قبال شرایط سخت مردم غزه

مدیر شبکه سازمان‌های غیردولتی فلسطین با تشریح مشکلات فراوان ساکنان غزه و انتقاد از سکوت جامعه جهانی، خواستار تحرک بیشتر جهانیان برای پایان دادن به محاصره غزه شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری فلسطینی شهاب، «امجد الشوا» گفت: ۶۵ درصد از ساکنان غزه به حداقل آب آشامیدنی نیز دسترسی ندارند؛ اشغالگران اسرائیلی مانع ورود غذا، دارو، آب و سوخت به غزه می‌شوند و مراکز و زیرساخت‌های حیاتی از جمله انبار‌های غذا و تاسیسات آب شیرین‌کن را هدف قرار قرار می‌دهند.

مدیر شبکه سازمان‌های غیردولتی فلسطین هشدار درباره بروز قحطی و گرسنگی شدید مردم در نتیجه محاصره کامل غزه و حملات رژیم صهیونیستی، از تهدید خطرناک جان و سلامت شهروندان به ویژه کودکان و زنان در غزه سخن گفت و تاکید کرد: ۹۱ درصد از ساکنان غزه در بحران امنیت غذایی به سر می‌برند؛ ۹۲ درصد از کودکان از گرسنگی و نبود غذا رنج می‌برند و بیش از ۶۰ هزار کودک دچار سوء تغذیه نیازمند درمان هستند.

الشوا درباره از کار افتادن آشپزخانه‌هایی که مردم غزه برای تهیه وعده غذایی خود به آنها وابسته هستند و شمارش معکوس در این زمینه هشدار داد. وی همچنین از اوضاع ناگوار بهداشت و درمان غزه خبر داد و افزود: مواد غذایی در انبار‌های سازمان‌های امدادرسان، مراکز توزیع و بازار‌ها یافت نمی‌شود؛ ملت فلسطین در نتیجه فاجعه انسانی و تبعات آن در خطرناک‌ترین مرحله به سر می‌برند.

الشوا از سازمان ملل و تشکیلات خودگردان خواست غزه را منطقه در معرض گرسنگی شدید اعلام کنند. مدیر شبکه سازمان‌های غیردولتی فلسطین خواستار دخالت جامعه جهانی برای پایان محاصره غزه و ورود کمک‌ها به شکل فوری به این منطقه و نیز محاکمه سران اشغالگر به سبب ارتکاب جنایات جنگی شد.

وی همچنین از اتحادیه اروپا و آمریکا خواست به رژیم صهیونیستی سلاح ندهند. الشوا بر ضرورت تحرک فوری شورای امنیت سازمان ملل متحد برای وضع تحریم علیه اسرائیل تاکید کرد و گفت: آنچه در غزه رخ می‌دهد، صرفا یک بحران نیست بلکه کشتار جمعی برنامه‌ریزی شده در کمال خونسردی در سایه همسویی خفت‌بار بین‌المللی است.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار