آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۰۲۱
معاون استاندار خبر داد؛

گلستان ۱۸۰ واحد تولیدی نیمه تمام با پیشرفت بالای ۷۰ درصد دارد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان گفت: ۱۸۰ واحد تولیدی نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد در گلستان داریم که بهره‌برداری از آنها می‌تواند نقش موثری در اشتغال و بهبود اقتصاد و معیشت اهالی استان داشته باشد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عبدالعلی کیان‌مهر در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: ۱۸۰ واحد تولیدی نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد در گلستان داریم که تکمیل این واحدها نیاز به تسهیلات دارد؛ از مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی درخواست داریم سهم اعتبارات تسهیلاتی بانک‌های این استان را افزایش دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان گفت: در پی راه اندازی منطقه گردشگری - تجاری از غرب تا شرق در گلستان هستیم و برای تحقق این طرح تمام موانع بر سر راه سرمایه‌گذاری برداشته و زمین مناسب در اختیار افراد دارای اهلیت سرمایه‌گذاری گذاشته خواهد شد.

وی ادامه داد: طی چند ماه گذشته برخی موانع تولید و صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری حذف شده و تلاش داریم همه موانع را پس از کار کارشناسی برداریم تا سرمایه‌گذاران با فراغ بال اقدام به سرمایه‌گذاری برای تولید و اشتغال کنند.

وی همچنین از تلاش برای واگذاری اختیارات کامل از تهران به استان‌ها (استانداران) برای صدور تمامی مجوزهای سرمایه‌گذاری در استان‌ها خبر داد و اضافه کرد: چندی پیش هیات دولت، بحث صدور مجوز و ابطال آن در حوزه معادن را به استانداران تفویض اختیار کرد.

کیان‌مهر تصریح کرد: همه تلاش دولت وفاق این است تا موانع بر سر راه سرمایه‌گذاری برای تولید برداشته و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در اختیار علاقمندان گذاشته شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان همچنین ضرورت ایجاد شهر بزرگ فرش در منطقه شرق استان، وجود ظرفیت «شتر و اسب» در نواحی شمالی گلستان برای سرمایه‌گذاری و توسعه صنعت آن، توسعه کشت‌های گلخانه‌ای و احداث نیروگاه‌های تولید برق خورشیدی را فرصت‌های خوب سرمایه‌گذاری سودآور برشمرد و گفت: به زودی عملیات احداث یک مزرعه خورشیدی در زمین ۷۲ هکتاری با تولید ۴۲ مگاوات برق در این استان آغاز خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار