آبله مرغان درمان ندارد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیام طبرسی با اشاره به اینکه آبله مرغان یک نوع از بیماریهای ویروسی است که در اثر عفونت با ویروس واریسلا به وجود میآید.
وی ادامه داد: این بیماری ویروسی، بثورات پوستی ایجاد میکند که با تاولهای کوچک، همراه با خارش شروع شده و در نهایت تبدیل به جوش میشود، شروع علائم از قسمتهای صورت، پشت و سینه است. حدود ۲۵۰ تا ۵۰۰ تاول در بدن افراد ظاهر میشود.
وی با بیان اینکه ویروس واریسلا بسیار مسری است و از طریق تماس مستقیم با بثورات پوستی یا از طریق تنفس هنگام سرفه یا عطسه یک فرد آلوده پخش میشود.
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با تاکید بر اینکه واکسن آبله مرغان یک روش مطمئن و موثر برای جلوگیری از این عفونت و عوارض احتمالی آن است گفت: امروزه واکسن محافظت کننده از کودکان در برابر آبله مرغان در دسترس است و واکسیناسیون منظم توسط مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری توصیه میشود.
پیام طبرسی افزود: معمولا این بیماری میتواند در گلو، چشمها و مجرای ادرار، مخرج و واژن ایجاد شود. بثورات تاولی ۱۰ تا ۲۱ روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس نمایان میشوند و معمولا حدود ۵ تا ۱۰ روز طول میکشند. علائم دیگر که ممکن است یک یا دو روز قبل ازجوشهای پوستی ظاهر شوند، عبارتند از: کاهش اشتها، سردرد، تب ۳۷.۸ تا ۳۸.۹ درجهی سانتیگراد و احساس ناخوشی
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: در حالی که هیچ درمانی برای آبله مرغان وجود ندارد، استفاده از استامینوفن برای بهبود درد، ضایعات را نخارانید، لباس گشاد و نخی بپوشید و از کم آبی اجتناب کنید.