آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۷۵۶

تاکید رییس دانشگاه امیرکبیر برای انجام فعالیت‌های تیمی دانشجویان

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر برضرورت برگزاری مسابقات علمی تیمی و جمعی در بین دانشجویان تاکید کرد و گفت: ما در دانشگاه از انجام فعالیت‌های تیمی دانشجویان پشتیبانی خواهیم کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا رهایی در مراسم اختتامیه اولین مسابقه پل چوبی به سیاست دانشگاه برای برگزاری مسابقات دانشجویی اشاره کرد و گفت: ما یک دیدگاه کلی به این مسابقات داریم، از این جنبه که این مسابقات فرصت خوبی برای آشنایی دانشجویان با یکدیگر است. چرا که در این برنامه‌ها گروه‌های مختلف دانشجویی از دانشگاه‌های مختلف در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و با تعامل با یکدیگر یک انتقال تجربه و ایده بین آنها صورت می‌گیرد.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: برگزاری مسابقات دانشجویی و علمی فرصت خوبی است تا یک سری کار‌های تیمی در بین دانشجویان شکل بگیرد؛ بنابراین مشارکت جمعی، انجام کار تیمی و آشنایی با مجموعه اقدامات دانشجویان دانشگاه‌های مختلف و نهایتا شکل گیری فضای رقابتی می‌تواند مزیت‌های مهمی باشد. چرا که جوانان می‌توانند تجربیاتی را در این قبیل از رقابت‌ها کسب کنند.

دکتر رهایی ادامه داد: نحوه مدیریت مسابقات دانشجویی نیز خود یک تمرین مدیریتی به شمار می‌رود که دانشجویان در فعالیت‌های تیمی می‌توانند این تجربیات بسیار ارزشمند را کسب کنند.

وی تاکید کرد: سوژه مسابقات امروز نیز در خصوص طرح یک پل از جنبه عملکردی و معماری مورد قضاوت قرار گرفته است. در واقع پل چوبی سازه مهمی است که ما تجربه درازمدتی در خصوص این پل‌ها داریم. همچنان که پل‌هایی که در برخی از شهر‌ها نظیر اصفهان وجود دارد به چند ده سال قبل می‌گردد. ضمن اینکه امروزه ما شاهد ساخت پل‌های مدرن بسیار زیادی در سطح کشور هستیم.

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین اظهار کرد: امیدوارم در قالب انجمن‌های علمی دانشکده‌ها از جمله دانشکده مهندسی عمران ما شاهد ایده پردازی‌ها و ایجاد فضای رقابتی بیشتری داشته باشیم. ضمن اینکه دانشگاه نیز این موضوع را مورد پشتیبانی قرار می‌دهد.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: نتایج مسابقات دانشجویی هر نتیجه‌ای باشد، باید از مشارکت در فضای رقابتی خوشحال شد. چرا که شرایط انجام چنین اقدامات مفید علمی کمتر اتفاق می‌افتد. امیدواریم این مسابقات تجربه‌ای برای شرکت در مسابقات بزرگتر باشد.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۱۸ دانشکده در دانشگاه صنعتی امیرکبیر وجود دارد که در زمینه‌های مختلف اعم از رباتیک و ... بسیار فعال هستند به طوریکه تجربیات خوبی در سطح ملی و بین المللی در این زمینه‌ها کسب کردیم. امیدواریم این زمینه‌ها مجدد برای همه دانشجویان فراهم شود.

مسابقه پل چوبی با حضور ۱۷ تیم دانشجویی از دانشگاه‌های مختلف در دانشکده مهندسی عمران برگزارشد؛ سه تیم بهمن شوالیه تاریکی، برج زهرمار و استراکچر به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار