آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۸۸۶
یادداشت|

رسانه ها در طوفان الاقصی؛ پیروزی دیگر از مقاومت؟

رسانه‌ها در طوفان الاقصی، بار دیگر قدرت مقاومت را به نمایش گذاشتند. این مقاله به بررسی نقش رسانه‌های مقاومت در مقابله با جنگ شناختی غرب و پیامدهای جهانی آن می‌پردازد.
رسانه ها در طوفان الاقصی؛ پیروزی دیگر از مقاومت؟

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو ؛ این گزاره معروف است که کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل کنترل بخش عمده‌ای از رسانه‌های مختلف جهان به ویژه رسانه‌های اجتماعی را به عهده دارد هم از جهت منابع مالی و تأمین مالی امپراطوری رسانه‌های غربی به راهبری امریکا و هم بخشی از رسانه‌های منطقه غرب آسیا و از جنبه طراحی وتولید محتوا بوسیله کارشناسان متعدد و متخصص این حوزه و از همه مهم‌تر فناوری و سایبر نیز تقریبا در اختیار آنان است؛ و این جنگ شناختی را بر علیه کشور‌های اسلامی و حتی غیر اسلامی که همگرایی با جهان غرب ندارند مدیریت می‌کنند.

پروژه خبرنگار همراه

انتظار می‌رود با جنگ رسانه‌ای بنگاه‌های تبلیغاتی غرب بتوانند به اهداف خود برسند و رسانه قدرت لازم را دارد و در خیلی از زمینه‌ها توانسته است که به نفع اشرار جهان عمل کند؛ و جلوی روشنگری و تبیین ظلم‌هایی که آمریکا و اسرائیل و حتی مساعدت و یا سکوت غرب در جهان به خصوص در منطقه غرب آسیا مانند افغانستان، عراق، سوریه، لبنان، یمن، لیبی، سودان و خیلی از کشور‌های دیگر چه مستقیم و غیر مستقیم با استفاده از توان کشور‌های متعدد غربی دنباله رو، و وابسته و حتی شاهزادگان عرب منطقه خلیج فارس واقعیت‌ها را همواره به دروغ به نفع خود تعریف تفسیر و منحرف کنند به ویژه درزمان اشغال عراق که از پروژه دروغ بزرگ رسانه‌ای امریکا به عنوان خبرنگار همراه بهره برداری وبه نفع خود تعریف تفسیر و تحریف و جهان را فریب دادند. این پروژه خبرنگار همراه از سرباز امریکایی قوی‌تر عمل کرد و در جنگ اشغال عراق، جهان را موقتا بفریبند و به اشغالگری خود در عراق پرداختند. البته که نتیجه ۲۰ روزه جنگ بر عراق داغ‌های بزرگی بر پیکر این ملت مسلمان وارد کرد که تا کنون که بیش از دو دهه از اشغال می‌گذرد. هنوز هم اشغالگران در عراق حضور دارند، البته در نهایت برای امریکا از هر حیث خسارت بار بوده و هست و پیامد‌های آن تا کنون دامن آمریکا و متحدان آن را رها نکرده است. با این اوصاف باید گفت آمریکا و متحدان غربی و نماینده آن رژیم اشغالگر صهیونیستی در این مقطع زمانی به صورت ناخواسته وارد جنگی با فلسطینیان شدند که دقیقاً بدون برنامه و طراحی نظامی قبلی صورت گرفته است، ناخواسته بودن این جنگ در جهت حفظ آبروی خود و بدون زمینه سازی افکار جهانی به علت عدم داشتن وقت مناسب برای دروغ پراکنی شروع گردید دروغ‌هایی ساخته‌اند، اما وقت مناسب برای برنامه ریزی و طرح ریزی دروغ کافی نبود غربی‌ها که عادت دارند یک دروغ بزرگ تولید و مطرح کرده و دروغ بزرگ را با استفاده از قدرت رسانه‌ای آماده سازی کرده و سپس به کشور‌ها و ملت‌های دیگر تجاوز نظامی وتخریب و ویرانی برای ملت‌ها و کشور‌ها به ارمغان بیاورند.

اما در جریان عملیات طوفان الاقصی که چندمین جنگ بر علیه فلسطینی‌ها در نوار باریکه غزه است را شروع کنند عدم واکنش به طوفان الاقصی برای رژیم اشغالگر فلسطین اجتناب ناپذیر بوده است. به علت عدم وجود زمان کافی برای تولید دروغ و دروغ‌های بزرگ نقطه ضعف اصلی این جنگ و عملیات اشغالگری و ویرانگری و نسل کشی رژیم اشغالگرصهیونیستی ونیزآمریکا بوده است؛ که منجر به پیامد کاملاً معکوس در بین ملت‌ها و برخی کشور‌ها در تقویت و اولویت اول شدن قضیه فلسطین در بین ملت ها‌ی مسلمان جهان و حتی کل جهان گردید و همه گیری بیداری ملت‌ها خارج از جهان اسلام و همه گیری آن در کل جهان شده است و حس ضد استکباری غرب به سرکردگی آمریکا و اقدام رژیم صهیونیستی در جنگ بر علیه مردم مسلمان فلسطینی غزه بوده که می‌توان به پیامد‌های ذیل اشاره کرد.

1- توانمندی رسانه‌ای مقاومت اسلامی در تقابل با نقشه‌های کشور‌های غربی بدین معنا است که باید گفت به نوعی از رشد مناسب و قابل قبول رسانه‌های خط مقاومت یاد کرد دروغ را به موقع پاسخ دهد؛ و طرح‌های فریب دشمن را بر ملا کند؛ و رسانه‌ای خط مقاومت علی رغم ضعف کمیت به بلوغ قابل قبولی رسیده و توانسته در خنثی کردن نقشه‌های رسانه‌ای دشمن بیش از گذشته بیفزاید و در صورت وارد کردن جریان مردمی رسانه‌های جهان اسلام و غیر اسلامی می‌تواند از وارونه کردن واقعیت در جهان بویژه در نسل کشی رژیم صهیونیستی و اشغالگر قدس بیفزاید. دلیل دقیق و واضح این موضع هدف قرار دادن و به شهادت رساندن صد‌ها خبرنگار بوده و هست که آخرین آنها محمد عفیف مسئول اطلاع رسانی حزب الله لبنان بوده است.

2- جهانی کردن نسل کشی رژیم اشغالگر فلسطیین توسط جبهه مقاومت به رهبری جمهوری اسلامی ایران علیرغم عدم توازن قدرت رسانه‌ای با غرب وحشی به علت تحت کنترل قراردادن آن توسط امریکا و کشور‌های غربی بویژه رژیم کودک کش اسرائیل یکی از دستاورد‌های خوب در این جنگ نابرابر برعلیه مردم غزه و لبنان است. گزینه‌ی زبان رسانه‌ای بویژه فضای مجازی را با بسیج عمومی مردم و نقش تلفن همراه بستر فضای مجازی را در اختیارگرفته و مردمی سازی فضای مجازی علیرغم سانسورغرب را شروع کند. نسل جدید زبان دان کشور‌های اسلامی که مسلط به زبان‌های انگلیسی، عربی، عبری و برخی زبان‌های دیگر نسبت به گذشته رشد چشم گیری داشته و نسل‌های اول مقاومت توانسته با نسل‌های جدید ارتباط برقرار و جهاد تبین را به نحو مناسبی پیش ببرد و نفوذ در جوامع مختلف حتی امریکا و کشور‌های دیگر داشته و اثر مثبت به نفع خط مقاومت و ملت فلسطین بگذارد و دیگر جهانی شدن جنگ رسانه‌ای یک طرفه غرب بر علیه اسلام و تسلط بر افکار و اندیشه‌های ملت‌های مختلف شروع پایان غرب در این حوزه را رغم زده است؛ و این می‌تواند یک دستاورد خوب برای ادامه بیداری ملت‌ها و بر ملاکردن اهداف غرب برای شرارت و ظلم وستم در کشور‌های مختلف جهان بویژه کشور‌های اسلامی باشد.

3- تحریک انصاف و وجدان بشری توسط رسان‌های خط مقاومت باعث نفوذ و ورود به مرحله جدید شده که تمام ملت‌های جهان را در بر گرفته و گفتمان انسانیت، فضیلت و کمک به هم نوع را در عرصه‌ای به وسعت کل جهان شروع کرده است. قبل از عملیات طوفان الاقصی مسئله فلسطین دغدغه و مشکل مسلمانان بوده است، اما هم اینک شروعی گردید برای کل انسان‌های آزاده و با شرف جهان که قبلا فکر می‌شد این داستان اشغال، داستان ملت مسلمان و اشغال فلسطین است. در صورتی که در شرایط کنونی مسئله فلسطین جهانی شد واین نقطه عطف دیگر عملیات ۷ اکتبر ۲۰۲۳ میلادی است؛ که می‌بینیم انسانهائی که مشترکات مذهبی، فرهنگی و سرزمینی با فلسطین ندارند حتی در پشتیبانی از ملت فلسطین در اغلب اوقات از مردم برخی کشور‌های اسلامی مانند امارات عربی، عربستان سعودی، کویت و بحرین به مراتب بهترعمل کردند. وتوانسته‌اند بسیج عمومی راه بینداند تا جایی که به قول رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران یک ابلهی گفته بود این تجمعات کار جمهوری اسلامی ایران است، که در ادامه فرمودند حتما این تظاهرات بسیج لندن و پاریس است.

4- ایفای نقش خط مقاومت مردمی در جداسازی خط دولت‌های غربی و ملت‌های آنها که با راهبری رهبر شجاع ایران اسلامی که به نقاط قوت ملت‌ها تکیه می‌کرد و تاکید بر عنایت الهی که جریان مقاومت در منطقه شروع قوی را در این مرحله بنا نهاده بود که امید است با قدرت هر چه بیشتر ادامه یابد. دلگرمی و توان مضاعفی را به رزمندگان، طرفداران و هواداران استکبار ستیزی را افزوده وتاثیر راهبری فوق العاده‌ای در حنثی سازی رسانه‌ای دشمن داشته است.

5- نگاه زمانشناس عملکردی و هوشمندی رهبری انقلاب اسلامی ایران در تغذیه و تولید محتوا برای رسانه‌ای جبهه مقاومت در سخنرانی‌های بویژه تاثیر کلمات کلیدی در هر سخنرانی مانند بسیج لندن و پاریس، تاکید بر نابودی اسرائیل، سگ هار امریکا و مهمترین نکته توجه به یاری و نصرت خداوند نسبت به جبهه حق علیه باطل و رفتار‌های بسیاری دیگر بخصوص نماز جمعه ۱۳ مهر که تمامآ جنگ روانی ناشی از آرامش فوق العاده رهبری در این نماز به معنای واقعی کلمه خود، یک عملیات بزرگ بر علیه ستمگران و زورگویان عالم بود.

6- خون شهید می‌جوشد. این عبارت در آموز‌های اسلامی به ویژه تاکید تفکر شیعه مبنی بر اینکه خون شهید این شجره طیبه اسلام ناب محمدی را همواره پا بر جا و قدرتمند نگه داشته تاثیر شگرفی بر مقابله با ظلم داشته و دارد و سردمدار و سالار این شهیدان حسین ابن علی علیه السلام که مشعل بزرگ تشیع را همواره برافراشته نگه دارد؛ و این امر به یاری خداوند و مجاهدین راه خدا همواره چراغ راه روشن این مسیر الهی و آسمانی رجوع الی الله است. به امید بیداری هر چه بیشتر انسانیت، فضیلت، عدالتخواهی فطری و ذاتی همه ملت‌های جهان این راه الهی به هیچ وجه در کل تاریخ بشریت بی پیشوا و راهبر نبوده و نخواهد بود.

البته که در طرح ناکام آتش بس اخیر که از سوی باند تبهکاری صهیونیست نقض شد، گروه رسانه‌ای جنبش اسلامی فلسطین؛ حماس توانست توجه جهانیان را جلب کرده و حتی دشمنان خود را به تحسین وا دارد. این امر تاریخی که از سوی هزاران بنگاه رسانه‌ای ثبت شد که اسیر صهیونیست با لبخند مهربانی میزبان خود را پاسخ می‌دهد. این تصویر گویای فرهنگ مقاومت و نقش انسان ساز باور‌ها و تعالیم اسلامی و نیز پایداری مجاهدان فلسطینی و عدم شکست ان‌ها بعد از یک سال و نیم از تهاجم وحشیگری صهونیست‌ها می‌باشد. حدیث نبوی «اِسْتَوصُوا بالأُسارَى خَیْرا» با اسیران با نیکی رفتار کنید خود سندی آشکار بر این سخن تلقی می‌شود.

علی عرب زاده

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار