آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۹۲۶

دانشگاه‌ها در برابر ترامپ؛ رایزنی وزیر آموزش آمریکا با روسای دانشگاه‌های هاروارد و کلمبیا

«لیندا مک‌ماهون» وزیر آموزش آمریکا در پی مخالفت دانشگاه‌های این کشور با سیاست های دولت دونالد ترامپ اعلام کرد که با روسای دانشگاه‌های کلمبیا و هاروارد در مورد «چگونگی اطمینان از رعایت قانون توسط دانشگاه‌ها» گفتگو کرده است و ادعا کرد که خواسته‌های اخیر دولت ترامپ مربوط به آزادی بیان نیست.
دانشگاه‌ها در برابر ترامپ؛ رایزنی وزیر آموزش آمریکا با روسای دانشگاه‌های هاروارد و کلمبیا

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزیر آموزش آمریکا در گفتگو با شبکه سی ان بی سی گفت: «من کاملاً روشن کردم که این درخواست‌ها نقض متمم اول قانون اساسی نیستند. این حقوق مدنی است. این تضمین می‌کند که دانشجویان در همه دانشگاه‌ها می‌توانند بیایند و یاد بگیرند و در امان باشند و به همین دلیل است که این بودجه‌ها در این دوره مذاکره یا توقیف شده یا مسدود شده‌اند.»

وزیر آموزش آمریکا تأکید کرد که نامه‌ای که دانشگاه هاروارد از دولت دریافت کرده و مجموعه‌ای از خواسته‌های مرتبط با بودجه فدرال را تشریح کرده است، «نقطه مذاکره» بوده است.

آلن ام. گاربر رئیس دانشگاه هاروارد، هفته گذشته گفت که خواسته‌های مطرح شده در این نامه «بی‌سابقه» بوده و «برای کنترل جامعه هاروارد» مطرح شده‌اند و افزود که دانشگاه «استقلال خود را واگذار نخواهد کرد یا از حقوق اساسی خود دست نخواهد کشید.»

دانشگاه هاروارد از دولت ترامپ به دلیل توقف بودجه دولت شکایت کرد و آن را «غیرقانونی و فراتر از اختیارات دولت» خواند.

مک‌ماهون گفت که این نامه «پیشنهاد نهایی» نیست و ابراز امیدواری کرد که دانشگاه «به میز مذاکره بازگردد.»

وزیر آموزش آمریکا افزود که از مذاکرات با دانشگاه کلمبیا - که در ماه مارس در پاسخ به خواسته‌های دولت ترامپ تغییراتی در سیاست خود ایجاد کرد - «راضی» است، هرچند گفت که مذاکرات هنوز نهایی نشده است.

روسای بیش از ۱۰۰ دانشگاه، دانشکده و موسسه علمی در آمریکا با انتشار بیانیه مشترکی مخالفت خود را با نحوه برخورد دولت دونالد ترامپ با نهادهای عالی آموزشی در این کشور ابراز کردند.

این موضع گیری مشترک گروه های دانشگاهی و علمی در آمریکا به دنبال انتقاد دانشگاه هاروارد از دولت ترامپ به دلیل تهدید استقلال این دانشگاه اتخاذ شده است.

این بیانیه توسط روسای دانشگاه‌های پرینستون، براون، دانشگاه هاوایی و کالج ایالتی کنتیکت امضا شده است و از آنچه که «تعدی بی سابقه دولت و دخالت سیاسی که آموزش عالی در آمریکا را به خطر انداخته است» توصیف می شود، انتقاد می کند.

در این بیانیه آمده است: ما از اصلاحات سازنده استقبال می کنیم و مخالفتی با نظارت مشروع دولتی نداریم اما باید مخالف دخالت بی رویه دولت در زندگی کسانی باشیم که دردانشگاه های ما یاد می گیرند، زندگی و کار می کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار