آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۱۶۰

درخواست پاکستان از هند برای پذیرش پیشنهاد تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی در خصوص حمله کشمیر

وزیر دفاع پاکستان خواسته است که هند به پیشنهاد اسلام‌آباد برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی در خصوص حمله اخیر در کشمیر پاسخ دهد. این حمله منجر به کشته شدن ۲۶ نفر شد و تنش‌ها بین دو کشور را به شدت افزایش داده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ پس از تشدید تنش‌ها میان پاکستان و هند درباره حمله اخیر در کشمیر، وزیر دفاع پاکستان از هند خواسته است که به پیشنهاد اسلام‌آباد برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی در خصوص حمله‌ای که در منطقه متنازع کشمیر رخ داد، پاسخ دهد.

خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان، از هند خواسته است که به پیشنهاد اسلام‌آباد برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی در خصوص حمله‌ای که سه‌شنبه گذشته در منطقه جامو و کشمیر، منطقه‌ای متنازع میان دو کشور، رخ داد و منجر به کشته شدن ۲۶ نفر شد، پاسخ دهد.

آصف در مصاحبه‌ای با خبرگزاری «ریا نووستی» روسیه گفت: «ما درباره تشکیل کمیته‌ای برای تحقیق در خصوص آنچه در بخشی که هند آن را اشغال کرده است، اتفاق افتاده، صحبت کرده‌ایم تا بدانیم چه کسی پشت این حادثه است که پاکستان به طور بی‌چون و چرا آن را محکوم کرده است.»

آصف افزود: «هند باید به آنچه که رئیس دولت ما شهباز شریف درباره تشکیل کمیته تحقیق برای یافتن عامل حمله پیشنهاد داده است، پاسخ دهد.»

آصف گفت که افزایش تنش‌ها بین پاکستان و هند در شرایط کنونی «غیرقابل پیش‌بینی» نیست و اشاره کرد که روشی که سیاستمداران هندی و نخست‌وزیر هند، نارندرا مودی، صحبت می‌کنند، نشان می‌دهد که آن‌ها «فرصتی برای آسیب رساندن به پاکستان ایجاد می‌کنند» یا «شرایط کنونی را فرصتی برای آسیب رساندن به پاکستان می‌بینند.»

نخست‌وزیر پاکستان روز شنبه گذشته آمادگی خود را برای انجام تحقیق بی‌طرفانه در خصوص حمله‌ای که در بخش تحت کنترل هند در کشمیر رخ داد، اعلام کرد. هند پاکستان را مسئول این حمله می‌داند و نخست‌وزیر پاکستان تأکید کرده که کشورش «یکپارچه» است و «آماده است از حاکمیت خود دفاع کند.»

حمله یاد شده منجر به کشته شدن ۲۶ نفر در بخش تحت کنترل هند در کشمیر شد و پس از آن، دولت هند تصمیم به تعلیق فوری صدور ویزا برای شهروندان پاکستانی گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار