آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۳۳۵
در گفت‌و‌گو با دانشجو،

دریافت وام ودیعه مسکن در سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن برای متقاضیان آغاز می‌شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز از آغاز ثبت‌نام متقاضیان وام ودیعه مسکن در سامانه saman.mrud.ir و تسهیلات ویژه برای مستاجران در استان البرز خبر داد.

ماکان پدرام مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، به تشریح فعالیت‌ها و پروژه‌های در حال اجرای این اداره‌کل در استان پرداخت.

 وی با اشاره به وظایف اداره کل راه و شهرسازی استان در بخش‌های مختلف از جمله مسکن، شهرسازی و راه‌ها، گفت: ما در استان البرز مسئولیت‌هایی در زمینه تأمین مسکن برای اقشار مختلف، تغییر کاربری اراضی، و ساخت پروژه‌های مسکن ملی داریم.

پدرام ادامه داد: در حال حاضر، حدود ۱۱ هزار خانوار در استان البرز در سامانه طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده و تمام شرایط دریافت پروژه‌های مسکن قرار دارند. علاوه بر این، شرکت عمران شهر جدید مهستان نیز مسئولیت تأمین مسکن برای ۱۷ هزار نفر را بر عهده دارد.

وی افزود: برای تسهیل فرآیند تأمین مسکن، وام‌هایی از سوی بانک مرکزی و بانک‌ها برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شده است که به متقاضیان تعلق می‌گیرد. این تسهیلات به‌طور ویژه برای پروژه‌های ساخت مسکن در اختیار قرار می‌گیرد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز همچنین به معرفی سامانه saman.mrud.ir پرداخت و گفت: ثبت‌نام برای دریافت وام ودیعه مسکن ویژه مستاجران از طریق این سامانه آغاز شده است. برای مرکز استان، مبلغ ۲۱۰ میلیون تومان و برای سایر شهرها ۱۴۰ میلیون تومان وام در نظر گرفته شده است. متقاضیان می‌توانند از این تسهیلات برای اجاره مسکن استفاده کنند.

 پدرام تصریح کرد: روند ثبت‌نام و دریافت وام از طریق سامانه بسیار ساده است و هیچ‌گونه مراجعه حضوری نیاز ندارد.

وی  خاطرنشان کرد: متقاضیان باید شرایط اولیه ثبت‌نام را داشته باشند و از املاک خصوصی برخوردار نباشند تا بتوانند از این وام‌ها بهره‌مند شوند. 

وی در پایان به مشکلات موجود در بخش مسکن اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به افزایش جمعیت و نیاز به مسکن در استان، برنامه‌ریزی‌هایی برای تأمین زمین و توسعه پروژه‌ها در دستور کار داریم تا بتوانیم مشکلات مسکن مردم را حل کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار