آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۶۹۸

چین با هوش مصنوعی دیپ سیک جنگنده می‌سازد

تلاش‌های چین برای مدرن سازی قابلیت‌های هوافضای این کشور با استفاده از هوش مصنوعی ارتقا یافته است.
چین با هوش مصنوعی دیپ سیک جنگنده می‌سازد

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، به گفته یک مهندس ارشد دفاعی چین اکنون از دیپ سیک برای توسعه جدیدترین هواپیمای جنگی این کشور استفاده می‌شود.

وانگ یانگکینگ طراح هواپیمای شنیانگ این خبر را فاش کرده که چرخش استراتژیک به سمت نوآوری با هوش مصنوعی در صنعت نظامی چین را نشان می‌دهد. وانگ در مصاحبه با وب سایت دولتی چاینا نیوز گفت: تیم‌های مهندسی او به طور سیستماتیک دیپ سیک را در چرخه توسعه نسل جدید هواپیما‌های جنگی به کار گرفته‌اند.

این اقدام نشان دهنده تلاش عامدانه برای هماهنگ سازی هوش مصنوعی نه تنها در اتوماسیون بلکه به عنوان یک کانسپت کمک خلبان در حل چالش‌های طراحی‌های پیچیده با ریسک بالا و یکپارچه سازی سیستم‌ها است.

وانگ توضیح داد تیم‌های تحت نظارت او تحقیقات زیادی درباره شیوه استفاده از مدل‌های زبانی بزرگ مانند دیپ سیک انجام داده‌اند. او اظهار کرد این مدل‌ها می‌توانند تحلیل‌ها را سرعت بخشند و راه حل‌های جدیدی برای مشکلات فنی فراهم کنند.

وی در این باره افزود: این فناوری هم اکنون نشان دهنده ارزش عملیاتی قابل توجهی است و متدولوژی‌ها و روش‌های نوین برای تحقیق و توسعه هوا فضا در آینده را فراهم می‌کنند.

همچنین وانگ از توسعه نسخه‌های چند منظوره جنگنده J-۳۵ همراه قابلیت عملیاتی هوا-دریا خبر داد. انتظار می‌رود این پلتفرم به طور وسیع نقش کلیدی در عملیات نیروی هوایی ارتش آزادی‌بخش خلق چین (PLAAF) و نیروی دریایی داشته باشد و شکاف فناورانه میان جنگنده‌های رادارگریز چین با نمونه‌های غربی را کاهش دهد.

به موازات آن، شواهد بصری نشان می‌دهد چین پرواز‌های آزمایشی آنچه که احتمالاً جنگنده‌های نسل ششم نامیده می‌شود را به شدت افزایش داده است، که گمان می‌رود به نام‌های J-۳۶ و J-۵۰ در دایره‌های دفاعی شناخته می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار