آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۹۸۲
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد

ضرورت توسعه ارتباط با کشور‌های همسایه در حوزه‌های مختلف

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بر توسعه ارتباط با کشور‌های همسایه تاکید کرد و گفت: تعامل با این کشور‌ها در اولویت سیاست‌های کشور قرار دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، استاد عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در سلیمانیه عراق، با دکتر هَوال، استاندار این استان، دیدار و گفت‌و‌گو کرد. در این دیدار، طرفین بر اهمیت گسترش تعاملات علمی، فرهنگی و هنری میان جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان عراق تاکید کردند.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، به معرفی شورای عالی انقلاب فرهنگی و نقش آن در ساختار حکمرانی علم و فرهنگ ایران پرداخت.

وی توضیح داد که این شورا، در کنار سایر نهاد‌های عالی تصمیم‌گیری که با حضور مقامات ارشد و تحت نظارت رهبر معظم انقلاب فعالیت می‌کنند، یکی از قدیمی‌ترین و کلیدی‌ترین مراکز سیاست‌گذاری در جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود.

وی مأموریت اصلی این شورا را در حوزه‌های علم، فناوری و مسائل اجتماعی عنوان کرد و افزود: اسناد بالادستی علم، فناوری و فرهنگی در این شورا تصمیم‌گیری می‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، تصویب اسنادی، چون سند هوش مصنوعی، سند فناوری کوانتوم، سند مواد پیشرفته، نقشه مهندسی علمی کشور و همچنین اسناد فرهنگی و هنری نظیر سند تئاتر، سند موسیقی، سند سینما و سند صنایع دستی را از جمله اقدامات و مصوبات این شورا برشمرد.

خسروپناه با تحسین ذوق هنری استاندار سلیمانیه و اشاره به آثار هنری و صنایع دستی موجود در محل استانداری، اظهار داشت: با دیدن محل کار شما که مملو از صنایع دستی و انواع هنر‌ها می‌باشد، لذت بردم و از ذوق هنری شما خوشحال شدم.

وی با تاکید بر اولویت توسعه روابط با کشور‌های همسایه، گفت: اولویت این است که با کشور همسایه رابطه داشته باشیم و بیشتر به هم کمک کنیم؛ این دومین بار است که به اقلیم سفر می‌کنم و در هر دو مرتبه، فضای اینجا را بسیار نزدیک و آشنا یافته‌ام.

در پایان این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه از صنایع دستی و آثار هنری موجود در استانداری سلیمانیه بازدید به عمل آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار