آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۸۵۴

کنترل آیفون و ویژن پرو با مغز!

اپل با همکاری Synchron می‌خواهد کنترل آیفون با فکر از طریق ایمپلنت‌های مغزی را فراهم کند. این امر می‌تواند استفاده از دستگاه‌های اپل را برای بیمارانی که به‌دلیل آسیب‌های شدید نخاعی یا بیماری‌هایی مانند اسکلروز جانبی آمیوتروفیک یا ALS نمی‌توانند از دست‌های خود استفاده کنند، ممکن کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، براساس گزارش وال استریت ژورنال، اپل با همکاری Synchron و رابط مغز و کامپیوتر (BCI) این شرکت به نام Stentrode می‌خواهد قابلیت کنترل آیفون و دیگر دستگاه‌هایش با ذهن را فراهم کند. ایمپلنت Stentrode به کاربرانی که اختلالات حرکتی شدید دارند، این امکان را می‌دهد تا دستگاه‌های اپل را با استفاده از سیگنال‌های عصبی ایجادشده در قشر حرکتی مغز کنترل کنند.

 

استارتاپ سنکرون از سال ۲۰۱۹ ایمپلنت Stentrode را در مغز ۱۰ بیمار کاشته است. یکی از شرکت‌کنندگان که به ALS مبتلاست و نمی‌تواند از بازو‌ها یا دست‌هایش استفاده کند، در آزمایشی موفق شد فقط از طریق فکر از هدست ویژن پرو و سایر دستگاه‌های اپل استفاده کند، اگرچه این روش کندتر از روش‌های معمولی مانند لمس‌کردن است.

 

ابتکار جدید اپل برای کنترل آیفون با مغز

اپل ظاهراً قصد دارد پشتیبانی از BCI‌ها را به Switch Control خود اضافه کند که امکان ثبت ورودی از دستگاه‌های مختلف مانند جوی‌استیک‌ها و سخت‌افزار‌های دیگر ​را فراهم می‌کند. طبق گزارش‌ها، این شرکت قصد دارد این قابلیت جدید را اواخر ۲۰۲۵ در دسترس قرار دهد.

 

Stentrode درون رگ خونی روی سطح مغز قرار می‌گیرد. این دستگاه ۱۶ الکترود دارد که می‌توانند فعالیت مغزی مرتبط با حرکت را بدون نیاز به جراحی باز مغز تشخیص دهند. سپس این سیگنال‌های عصبی به دستورات دیجیتالی تبدیل می‌شوند که به کاربران امکان تعامل با رابط را می‌دهند.

 

رویکرد Synchron با رویکرد سایر شرکت‌ها مانند نورالینک تفاوت قابل‌توجهی دارد. دستگاه نورالینک بیش از هزار الکترود دارد که مستقیم در بافت مغز قرار می‌گیرند؛ این امر امکان کنترل‌های پیچیده‌تر مانند حرکت‌دادن مکان‌نمای ماوس روی نمایشگر یا تایپ‌کردن را با فکر فراهم می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار