آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۳۱۰

اولین کتاب درسی هوش مصنوعی برای دانشجویان علوم پزشکی منتشر شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: کتاب آموزشی هوش مصنوعی در علوم پزشکی که توسط دانشگاه‌های وزارت علوم و علوم پزشکی تدوین شده، در دسترس دانشجویان و علاقه‌مندان قرار گرفت.
اولین کتاب درسی هوش مصنوعی برای دانشجویان علوم پزشکی منتشر شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن بختیاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند و رئیس دومین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در پزشکی در این همایش از تصویب دو واحد درسی به عنوان "هوش مصنوعی در علوم پزشکی" در کوریکولوم‌های آموزشی وزارت بهداشت خبر داد.

وی با بیان اینکه رشته‌های علوم پزشکی به طور سنتی با هوش مصنوعی آشنا نبوده‌اند، تاکید کرد: شرط اصلی استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت این است که افراد فعال در این عرصه با مبانی این تکنولوژی آشنایی داشته باشند.

تصویب درس اختیاری هوش مصنوعی برای دانشجویان پزشکی

بختیاری ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی پیشنهاد کرده بود که دو واحد درسی در زمینه هوش مصنوعی به کوریکولوم‌های آموزشی وزارت بهداشت اضافه شود که خوشبختانه این موضوع در شورای معین به تصویب رسید و در حال حاضر به‌عنوان یک درس اختیاری به تصویب رسیده است.

وی افزود که این درس باید برنامه آموزشی یا همان کوریکولوم خاص خود را داشته باشد و محتوای آن به شکل کتابی تدوین شده است.

دستاورد علمی در جشنواره معاونت علمی ریاست جمهوری

این مقام مسئول به دستاورد علمی حاصل از این اقدام اشاره کرد و گفت: کتاب تدوین شده توسط همکاران ما در دانشگاه‌های علوم پزشکی و وزارت علوم، در جشنواره‌ای که معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار کرد، به‌عنوان کتاب برگزیده انتخاب شد و جایزه‌ای نیز دریافت کرد.

وی تصریح کرد که این کتاب به‌عنوان منبع واحد درسی، به صورت فایل PDF و در پلتفرم‌های مختلف موجود در کشور قابل دسترسی خواهد بود.

محتوای کتاب درسی هوش مصنوعی در علوم پزشکی

بختیاری در مورد محتوای این کتاب اظهار داشت: کتاب شامل مباحث مختلفی از جمله هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی، پزشکی شخصی‌محور، تجویز دارو و کاربردهای دیگر هوش مصنوعی در حوزه علوم پزشکی است.

به گفته وی، این کتاب به‌منظور آشنایی دانشجویان با کاربردهای نوین هوش مصنوعی در زمینه سلامت تدوین شده است.

هوش مصنوعی، نقطه عطفی در تاریخ بشری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند در پایان سخنان خود با اشاره به اهمیت تحولاتی که هوش مصنوعی به‌وجود خواهد آورد، تاکید کرد: هوش مصنوعی همچون انقلاب صنعتی، یک نقطه عطف در تاریخ بشری است که می‌تواند چهره دنیا را تغییر دهد. برای اینکه در این سیر شتابان عقب نمانیم و در آینده نقشی موثر داشته باشیم، باید همگی با هم و یکدل برای نهادینه کردن این تکنولوژی در کشور تلاش کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار