آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۷۰۱

رژیم صهیونیستی پس از فشار آمریکا، اجازه ورود موقت کمک‌های انسانی به غزه را داد

رژیم صهیونیستی پس از فشار آمریکا، اجازه ورود موقت کمک‌های انسانی به نوار غزه را برای جلوگیری از بحران انسانی داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو، اعلام کرد که بر اساس توصیه ارتش، ورود موقت کمک‌های انسانی به نوار غزه به مدت یک هفته اجازه داده شده است تا مراکز توزیع در جنوب غزه ایجاد شود. این کمک‌ها شامل مواد غذایی و دارو بوده و تحت نظارت ارتش و شرکت‌های آمریکایی توزیع خواهد شد.

روزنامه جروزالم پست گزارش داد که نخستین کاروان کمک‌ها امروز دوشنبه وارد غزه خواهد شد و مواد ارسالی از طریق چند سازمان بین‌المللی مانند برنامه جهانی غذا و یونیسف منتقل می‌شود. این تصمیم پس از فشارهای آمریکا و هشدارهای مقامات این کشور درباره بحران انسانی فاجعه‌بار در غزه اتخاذ شد.

در حالی که این تصمیم در جلسه کابینه رژیم صهیونیستی با بحث و جدل همراه بود و برخی وزرا از جمله ایتمار بن‌گویر با آن مخالفت کردند، وزارت امور خارجه ترکیه و دبیرکل سازمان ملل خواستار آتش‌بس و باز شدن کامل گذرگاه‌ها برای کمک‌های انسانی شدند.

استیو واتکوف، فرستاده ویژه آمریکا، وضعیت غزه را «بسیار خطرناک» توصیف و تأکید کرد که دولت ترامپ اجازه وقوع بحران انسانی را نخواهد داد.

 

هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره قحطی و وضعیت فاجعه‌بار

 

برنامه جهانی غذا و یونیسف اعلام کرده‌اند که وضعیت امنیت غذایی در غزه بسیار وخیم است و توقف کمک‌ها می‌تواند فاجعه قحطی را به دنبال داشته باشد. سخنگوی سازمان ملل، اولگا چریفکو، شرایط بهداشتی فروپاشیده و بی‌رحمی شرایط انسانی مردم غزه را «غیرقابل باور» توصیف کرده است.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، خواستار آتش‌بس دائمی، آزادی بی‌قید و شرط بازداشت‌شدگان و جریان آزادانه کمک‌ها شد. وزیر امور خارجه فرانسه نیز ورود کمک‌ها را گامی مهم دانسته و تأکید کرده که کمک‌های انسانی باید بدون مانع ادامه یابد تا خطر قحطی برطرف شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار