آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۰۱۶

حجت الاسلام دادسرشت: توجه به سخنرانی‌های رهبری برای فعالان فرهنگی دانشجویی، بسیار مهم و راهگشا است

مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در جمع شرکت‌کنندگان این طرح، بر اهمیت توجه دانشجویان به سخنرانی‌های رهبر انقلاب تأکید کرد و آن را از مهم‌ترین منابع برای درک اهداف نظام و وظایف جوانان دانست. بر این اساس وی  جوانان را به عنوان محور حرکت به سمت تمدن اسلامی معرفی، و بر ضرورت شناخت فرصت‌ها و تهدید‌ها تأکید نمود.
حجت الاسلام دادسرشت: توجه به سخنرانی‌های رهبری برای فعالان فرهنگی دانشجویی، بسیار مهم و راهگشا است

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام دادسرشت در سخنرانی اخیر خود در جمع شرکت‌کنندگان طرح حامیم، به اهمیت توجه دانشجویان به سخنرانی‌های رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: «فعالان فرهنگی باید به سه سخنرانی مهم توجه کنند؛ سخنرانی سالگرد رحلت امام خمینی که در آن اهداف کلی نظام مشخص می‌شود، سخنرانی ابتدای سال شمسی که اهداف سال کشور را تبیین می‌کند و همچنین دیدار با دانشجویان در ماه رمضان که وظایف قشر فرهیخته را مشخص می‌کند.»

 

دادسرشت افزود: «هر کسی که در زمان ولی خدا و جانشین امام زمان به سخنان او توجه نکند، یقیناً به سخنان امام زمان نیز گوش نخواهد داد. این یک تمرین برای ولایت‌پذیری است.» 

 

وی همچنین به ویژگی‌های نظام جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: «این حکومت، حکومتی است که همه انبیا و اولیا آرزوی آن را داشتند و تنها در ایران اسلامی شاهد اجرای آن هستیم.»

 

مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها به سخنرانی ۱ خرداد ماه سال ۹۸ رهبری اشاره کرد و گفت: «رهبر انقلاب فرمودند که ما به یک حرکت عمومی به سمت چشم‌انداز تمدن اسلامی نیاز داریم. این حرکت باید با محوریت جوانان متعهد و انقلابی صورت گیرد.»

 

حجت الاسلام دادسرشت: توجه به سخنرانی‌های رهبری برای فعالان فرهنگی دانشجویی، بسیار مهم و راهگشا است.

 

دادسرشت ادامه داد: «دانشجویان باید شناخت درستی از عرصه کنشگری خود داشته باشند و عناصر مؤثر بر آن را بشناسند. همچنین، باید فرصت‌ها و تهدید‌ها را شناسایی کرده و جهت‌گیری مشخصی به سمت جامعه اسلامی داشته باشند.»

 

وی ادامه داد: «مراحل تشکیل تمدن اسلامی از منظر رهبر معظم انقلاب  شامل پنج مرحله است: ۱) تحقق انقلاب اسلامی، ۲) تشکیل نظام و قانون جمهوری اسلامی، ۳) تشکیل دولت اسلامی شامل مسئولین، دولتمردان و نخبگانی که در راستای تحقق آرمان‌های اسلام تلاش می‌کنند ۴) تحقق جامعه اسلامی به وسیله مردم و اتحاد و مقاومت بینشان؛ و نهایتا تحقق تمدن اسلامی .

 

حجت‌الاسلام دادسرشت بر ضرورت مردمی‌سازی حکومت و مقاومت فرهنگی تأکید کرد و گفت: «تمدن نوین اسلامی هنوز به کمال نرسیده و ما به یاری جوانان در حال طی کردن فرایند آن هستیم. مهم‌ترین مسئله در این زمینه بحث مقاومت است که می‌تواند جامعه را به حرکت درآورد.»

 

وی افزود: «به گفته قرآن مردمی‌سازی یکی از نکات کلیدی در تمدن اسلامی است؛ و تنها دولتی که در عصر حاضر بر اساس خواست مردم پیش می‌رود، جمهوری اسلامی ایران است. ما جلوه سازندگی داریم که آن را به دیگر کشور‌ها نیز صادر کرده‌ایم.»

 

دادسرشت همچنین به پیشرفت‌های فرهنگی و معنوی ایران اشاره کرد و گفت: «در طول تاریخ بشریت، جامعه ما از نظر دینداری در سطح بالایی قرار دارد. ما باید شناخت دقیقی از وضع موجود داشته باشیم و جهت‌گیری تمدنی مشخصی را دنبال کنیم. ملت ما با توجه به امکانات کم خود و امکانات زیاد دشمنان، از مقاومت فرهنگی خیلی خوبی برخوردار است.» 

 

در پایان مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به سند دانشگاه اسلامی گفت: «این سند از سال ۹۲ ابلاغ شده و سال تحقق چشم‌انداز آن ۱۴۰۴ بوده است، اما هنوز بسیاری از افراد از آن مطلع نیستند. دانشجویان باید به صورت خودجوش این سند را در دستور کار خود قرار بدهند و اجرای آن را از مسئولین دانشگاهی مطالبه کنند»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار