آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۱۰۳

آلمان: وضعیت انسانی غزه غیرقابل تحمل است / نگران تشدید فعالیت‌های نظامی در فلسطین هستیم

وزیر امور خارجه آلمان، امروز سه‌شنبه با انتقاد از عملکرد رژیم صهیونیستی در نوار غزه اعلام کرد: «همبستگی با رژیم صهیونیستی، نباید با اجبار همراه باشد.»

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ یوهان وادفول، وزیر امور خارجه آلمان، امروز سه‌شنبه با انتقاد از عملکرد رژیم صهیونیستی در نوار غزه اعلام کرد: «همبستگی با رژیم صهیونیستی، نباید با اجبار همراه باشد.»

در گفت‌وگویی رادیویی که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های اروپایی داشته، فادفول تاکید کرد که شدت حملات رژیم صهیونیستی به غزه باعث محرومیت گسترده شهروندان فلسطینی از غذا و دارو شده و ادامه این وضعیت غیرقابل قبول است.

 

واکنش آلمان به بحران انسانی در غزه

 

وزیر امور خارجه آلمان گفت:«کاملاً غیرقابل قبول است که مردم غزه به غذا یا دارو دسترسی نداشته باشند. اکنون در مرحله‌ای هستیم که باید با جدیت درباره گام‌های بعدی فکر کنیم.»

وادفول در ادامه افزود که در آینده‌ای نزدیک با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی تماس تلفنی برقرار خواهد کرد تا درباره وضعیت بحرانی انسانی در غزه گفت‌وگو کند. او این شرایط را «غیرقابل تحمل» توصیف کرد.

 

حمایت از رژیم صهیونیستی نباید توجیهی برای جنگ در غزه باشد

 

وادفول در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد:«تعهد ما به مبارزه با یهودستیزی و حمایت از حق وجود و امنیت رژیم صهیونیستی، نباید به ابزاری برای توجیه جنگ و درگیری در نوار غزه تبدیل شود.»

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که فشارهای بین‌المللی برای توقف درگیری‌ها در غزه به اوج رسیده است و بسیاری از کشورهای اروپایی خواستار کاهش خشونت شده‌اند.

در همین راستا، فریدریش مرِتس، مشاور ارشد آلمان، نیز با لحنی صریح اعلام کرد:«ما بیش از یک نگرانی ساده نسبت به تشدید فعالیت‌های نظامی رژیم صهیونیستی در غزه داریم.»

مرتس افزود:«آنچه طی چند روز گذشته رخ داده، به نظر غیرضروری می‌آید، حتی برای مقابله با حماس و حفاظت از موجودیت رژیم صهیونیستی.»

 

توقف حمایت از نتانیاهو توسط مقام آلمانی

 

او که پیش‌تر نیز نسبت به افزایش حملات به غزه هشدار داده بود، تصریح کرد:«دیگر قادر نخواهیم بود از حکومت بنیامین نتانیاهو حمایت کنیم.»

مرتس همچنین تأکید کرد که میزان تلفات غیرنظامیان در روزهای اخیر، از حد تحمل خارج شده و نمی‌توان آن را با مبارزه علیه حماس توجیه کرد.

پیش از این نیز مقامات آلمانی تاکید کرده‌اند که غزه بخشی از سرزمین فلسطین است و راه‌حل‌های نظامی به هیچ عنوان نمی‌توانند تضمین‌کننده امنیت رژیم صهیونیستی باشند. این موضع همچنان بخشی از راهبرد رسمی سیاست خارجی آلمان در قبال تحولات خاورمیانه محسوب می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار