آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۵۰۱۹

ادعای آکسیوس: ترامپ به دنبال مذاکره هسته‌ای با ایران است/ وقاحت آمریکا ادامه دارد

کاخ سفید در حال بررسی دیدار میان نمایندگان آمریکا و ایران برای بحث در مورد توافق هسته‌ای و پایان جنگ رژیم اسرائیل و ایران است.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از آکسیوس؛ کاخ سفید در حال بررسی امکان دیداری میان استیو ویتکاف، نماینده ویژه آمریکا و عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در این هفته است.

هدف این دیدار بحث در مورد یک ابتکار دیپلماتیک شامل توافق هسته‌ای و پایان جنگ میان رژیم اسرائیل و ایران خواهد بود.

یک مقام آمریکایی تأیید کرد: «دیداری با ایرانی‌ها در این هفته در حال بررسی است.»

این دیدار می‌تواند نقطه عطفی باشد برای اینکه مشخص شود آیا آمریکا به جنگ خواهد پیوست تا برنامه هسته‌ای ایران را به‌صورت نظامی نابود کند یا خیر.ترامپ، بمب‌افکن‌های عظیمی که برای تخریب تأسیسات غنی‌سازی زیرزمینی ایران در فردو نیاز است — که آمریکا آنها را دارد و اسرائیل ندارد — را به‌عنوان یک نقطه برتری کلیدی برای وادار کردن ایران به توافق می‌بیند، به گفته یک مقام ارشد آمریکایی.

این مقام رسمی گفت: «تصمیم در مورد بمب‌افکن‌ها یک نقطه تحولی است. ترامپ به‌طور کلی به دنبال توافق و اهرم فشار است. و این اهرم فشار است.»
ترامپ تاکنون از شرکت مستقیم در حملات اسرائیل علیه ایران خودداری کرده است، اما وی به‌وضوح اعلام کرده که باید هرطور که شده از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری شود.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل، او را به پیوستن به جنگ و بمباران فردو ترغیب می‌کند. ترامپ همچنان اصرار دارد که می‌تواند توافقی حاصل کند.

ترامپ سفر خود به اجلاس گروه هفت در کانادا را کوتاه کرد تا به واشنگتن بازگردد و روی جنگ متمرکز شود.

ترامپ ابراز امیدواری کرد که ایران موافقت کند که توافقی امضا کند. وی گفت: «فکر می‌کنم یک توافق امضا خواهد شد.»

در طول اجلاس، ترامپ با دیگر رهبران درباره نیاز به آتش‌بس بین ایران و رژیم اسرائیل گفتگو کرد. امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه به خبرنگاران گفت: «آمریکایی‌ها پیشنهاد داده‌اند که با ایرانی‌ها دیدار کنند. خواهیم دید چه پیش خواهد آمد.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار