آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۵۳۸۵

البرادعی: حملات اسرائیل به ایران سایر کشور‌ها را به سمت سلاح هسته‌ای سوق می‌دهد

مدیرکل سابق آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای اعلام کرد که حملات اسرائیل و تهدید ترامپ برای تسلیم ایران، سایر کشور‌ها را بسوی سلاح هسته‌ای سوق می‌دهد.
البرادعی: حملات اسرائیل به ایران سایر کشور‌ها را به سمت سلاح هسته‌ای سوق می‌دهد

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مدیرکل سابق آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای اعلام کرد که حملات رژیم ترورویستی اسرائیل به ایران، سایر کشور‌ها را تشویق می‌کند تا به دنبال سلاح هسته‌ای باشند.

به گزارش الجزیره انگلیسی، محمد البرادعی در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: اینکه اسرائیل به ایران و همچنین تأسیسات هسته‌ای آن حمله کند که طبق قوانین بین‌المللی ممنوع است و اینکه ترامپ از ایران بخواهد که بی قید و شرط تسلیم شود و از حق معاهده‌ای (غنی‌سازی اورانیوم) صرف نظر کند، یک اقدامی آشکار از تحقیر ملی است.

او ادامه داد: این اقدامات به ظن اینکه ایران در حال توسعه سلاح‌های هسته‌ای است انجام می‌شود. هم اسرائیل و هم آمریکا چنین ادعایی دارند. سوءظنی که طبق تایید همه سازمان‌های اطلاعاتی غربی و بر اساس مذاکرات در توافق برجام سال ۲۰۱۵ که آمریکا در سال ۲۰۱۸ از آن خارج شد، به عنوان تهدید قریب‌الوقوع تلقی نمی‌شود.

مدیرکل سابق آژانس بین المللی هسته‌ای تاکید کرد: تکیه بر زور و نه مذاکره، راهی مطمئن برای نابودی پیمان عدم اشاعه هسته‌ای و رژیم عدم اشاعه هسته‌ای (هرچند ناقص) است و پیام روشنی به بسیاری از کشور‌ها می‌فرستد که امنیت نهایی آنها توسعه سلاح‌های هسته‌ای است!

بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم تروریستی اسرائیل به تهران و تعدادی از شهر‌های کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار