آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۶۳۵۹

وزیر علوم: انعکاس وحدت و انسجام ملی ما دشمن را مایوس می‌کند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: انعکاس وحدت و انسجام ملی ما دشمن را مایوس می‌کند و ضرورت دارد دانشگاه‌ها با تولید محتوای رسانه‌ای، این وحدت را به مخاطبان داخلی و بین‌المللی منعکس کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین سیمایی در دومین نشست مجازی خود با روسا و معاونان بین‌الملل دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری با موضوع مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها در شرایط دفاع از میهن در حوزه بین‌الملل گفت: دانشگاه‌ها باید در کنار ستاد وزارت علوم نقش ویژه خود را در تقویت دیپلماسی علمی و تعامل با نهاد‌های علمی بین‌المللی برای محکومیت حمله رژیم غاصب اسراییل به کشور ایفا کنند.

وی گفت: مطابق ضوابط بین‌المللی، حمله به دانشمندان و مراکز علمی ممنوع است و از دانشگاه‌ها انتظار می‌رود با توجه به مزیت نسبی خود در روابط بین‌الملل و ارتباطات گذشته خود با دانشگاه‌های خارج از کشور، صدای مظلومیت ملت ایران و اقدامات ناجوانمردانه رژیم صهیونسیتی نسبت به علم و عالمان را به آنان منعکس کنند.

رایزن‌های علمی در تعاملات با مراکز علمی دنیا تجاوز رژیم صهیونی را محکوم کنند

وزیر علوم اظهار داشت: دانشگاه‌ها با استفاده از زبان جامعه بین‌المللی و با استفاده از ظرفیت رایزنان علمی ایران در خارج از کشور، محققان مقیم خارج و ظرفیت تفاهم‌نامه‌های بین دانشگاهی با مراکز علمی دنیا ارتباط گرفته و تجاوز رژیم صهیونسیتی را محکوم کنند.

سیمایی تاکید کرد: تهیه بیانیه با امضای استادان برجسته کشور و حقوق بین‌الملل و روابط بین‌الملل، دانشمندان یک درصد و دو درصد بین‌المللی از جمله اقداماتی است که دانشگاه‌ها باید در موضوع دیپلماسی علمی در شرایط کنونی انجام دهند.

وی گفت: در بخش داخل نیز دانشگاه‌ها کمک حال و یاور مسئولان اجرایی و استانی باشند و ظرفیت دانشگاه را برای هر گونه کمک در اختیار استانداران و مسئولان اجرایی قرار دهند.

صداوسیما زمینه حضور صدا‌های مختلف را فراهم کند

وزیرعلوم این را هم گفت که از دانشگاه‌ها انتظار می‌رود برای تقویت امید و انسجام ملی، استادان برجسته را به صدا و سیما معرفی و از مسئولان صدا و سیما هم انتظار می‌رود زمینه حضور صدا‌های مختلف را برای تقویت وحدت ملی فراهم کنند.

سیمایی همچنین از دانشگاه‌ها خواست تا نسبت به تولید محتوای فاخر فرهنگی و رسانه‌ای در راستای تقویت امید و وحدت ملی اقدام کرده و در فضای رسانه‌ای داخل و خارج منعکس کنند.

وی در ادامه به دانشگاه‌ها توصیه کرد که هرگونه اقدام خرابکارانه رژیم صهیونیستی را نسبت به ساحت دانشگاه و مراکز غیر نظامی مستندسازی کنند تا به موقع مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

در این نشست، وحید شالچی؛ معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم و دبیر کمیته رسانه و تبلیغات دفاعی وزارت علوم، فرهاد یزدان‌دوست؛ رییس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی و حسن فرطوسی؛ دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، نکات کلی را در خصوص تولید محتوا و تدوین بیانیه‌ها بیان کردند و تعدادی از روسای دانشگاه‌ها نیز به طرح ایده و نظر پرداختند.

به گزارش دانشجو، بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهر‌های کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیرو‌های مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل، زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران جمعه شب (۲۳ خرداد) و در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق۳ را با شلیک ده‌ها فروند موشک به سمت سرزمین‎‌های اشغالی آغاز کرد.

فرمانده معظم کل قوا در دومین پیام تلویزیونی تاکید کردند: ملت ایران در مقابل جنگ تحمیلی محکم می‌ایستد همان‌گونه که در مقابل صلح تحمیلی نیز محکم خواهد ایستاد و این ملت در مقابل تحمیل، تسلیم هیچکس نخواهد شد.

مسعود پزشکیان رئیس جمهور در هشتمین روز جنایت رژیم صهیونیستی علیه مردم ایران، در حساب کاربری خود در فضای مجازی، نوشت: تنها راه پایان جنگ تحمیلی، «توقف بی‌قید و شرط» تجاوز دشمن و تضمین قطعی برای پایان ماجراجویی‌های تروریست‌های صهیونیستی برای همیشه است.

موج هفدهم عملیات وعده صادق ۳، طی عملیات پرحجم ترکیبی موشکی-پهپادی علیه اهداف نظامی و صنایع نظامی و مراکز کنترل فرماندهی و طراحی شرارت‌های رژیم صهیونیستی با استفاده از موشک‌های دوربرد و فوق سنگین و پهپاد‌های رزمی تهاجمی و انتحاری انجام شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار