آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۵۴۰
استاندار چهارمحال و بختیاری:

مرمت و بازسازی کانال‌ها و قنوات راهی برای تقویت ظرفیت‌های کشاورزی چهارمحال و بختیاری

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با حمایت و تخصیص منابع مورد نیاز برای مرمت و بازسازی کانال‌ها و قنوات استان، می‌توانیم به تقویت ظرفیت‌های کشاورزی چهارمحال و بختیاری کمک کنیم.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جعفر مردانی امروز ۱۱ تیر در دیدار با رئیس سازمان امور عشایر و معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری و شهدات امام حسین (ع) اظهار کرد: چهارمحال و بختیاری با بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های منحصربه‌فرد در بخش کشاورزی به‌ویژه در حوزه‌های آب، خاک و تولیدات دامی و زراعی از جایگاه ویژه‌ای در تأمین امنیت غذایی کشور برخوردار است.

 

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه خشکسالی سال زراعی جاری به بخش کشاورزی و جامعه عشایری آسیب جدی وارد کرده است، گفت: موضوع آبرسانی با تانکر در خصوص باغات مطرح بوده که امیدواریم با همت و همدلی موجود در مجموعه بخش کشاورزی، بتوانیم شبکه آبرسانی اراضی بیدکان و ۱۴ طرح تأمین آب کشاورزی در استان را به سرانجام برسانیم.

 

وی افزود: در حوزه توسعه روش‌های نوین آبیاری، طرح‌هایی برای ۱۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی آماده اجرا است که به اعتباری حدود ۳۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد.

 

مردانی تصریح کرد: با حمایت و تخصیص منابع مورد نیاز برای مرمت و بازسازی کانال‌ها و قنوات استان، می‌توانیم به تقویت ظرفیت‌های کشاورزی چهارمحال و بختیاری کمک کنیم.

 

استاندار چهارمحال و بختیاری توضیح داد: عشایر به‌عنوان قشری مولد، نقش مؤثری در اقتصاد کشور و تأمین امنیت غذایی دارند، حمایت از تولیدات این قشر به معنای توجه به امنیت غذایی و رونق تولید بوده که نیازمند حمایت ویژه مسئولین است.

 

وی خاطرنشان کرد: در چهارمحال و بختیاری عشایر شهرستان‌های کوهرنگ، اردل و کیار به‌عنوان مناطق عشایری برون‌کوچ و لردگان به‌عنوان منطقه عشایری درون‌کوچ شناخته می‌شوند. بنابراین لازم است ثبت مبنایی جمعیت عشایری نهایی شده و پروژه‌هایی مانند جاده پنبه‌کال به گزستان و پل قلعه درویش به‌طور کامل اجرا شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار