آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۱۷۲

مودیز: جنگ با ایران فشارهای مالی بر رژیم اسرائیل را افزایش داده است

آژانس اعتبارسنجی مودیز در گزارش جدید خود اعلام کرد که جنگ با ایران فشارهای مالی بیشتری بر اسرائیل وارد کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ آژانس اعتبارسنجی مودیز در گزارش جدید خود اعلام کرد که جنگ با ایران فشارهای مالی بیشتری بر اسرائیل وارد کرده است. این آژانس با تایید درجه اعتبار بلندمدت اسرائیل در دو ارز داخلی و خارجی به سطح "Baa1"، پیش‌بینی خود را در مورد آینده اسرائیل «منفی» نگه داشته است. مودیز هشدار داده است که این درگیری نظامی فشارهای بیشتری بر امور مالی عمومی اسرائیل وارد خواهد کرد و وضعیت مالی کشور را تحت تهدید قرار می‌دهد.

مودیز در ادامه افزود که افزایش هزینه‌های دفاعی و ضعف رشد اقتصادی از اکتبر ۲۰۲۳، خطرات ژئوپلیتیکی برای اسرائیل را تشدید کرده است. پیش‌بینی می‌شود که نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی در میان‌مدت به حدود ۷۵٪ برسد که پیش از آغاز جنگ، این رقم ۷۰٪ پیش‌بینی شده بود. مودیز همچنین اشاره کرد که جنگ ممکن است آسیب‌های فیزیکی به زیرساخت‌ها وارد کرده و شرایط امنیتی ضعیف‌شده بر سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های اقتصادی تأثیر منفی بگذارد.

 

هزینه‌های اقتصادی جنگ با ایران

 

آمیر یارون، رئیس بانک رژیم اسرائیل، روز دوشنبه اعلام کرد که جنگ اخیر با ایران معادل حدود ۱٪ از تولید ناخالص داخلی اسرائیل را به‌طور فوری هزینه‌بردار کرده است. وی گفت که هزینه‌های مالی مستقیم شامل «افزایش هزینه‌های دفاعی، هزینه‌های تخلیه، غرامت‌ها و نیازهای امنیتی اضطراری» بوده است که فشار اضافی بر امور مالی عمومی وارد کرده است.

بر اساس تخمین‌ها، تولید ناخالص داخلی اسرائیل در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۵۰ میلیارد دلار برآورد شده است و هزینه‌های مستقیم جنگ طبق گفته رئیس بانک اسرائیل بیش از ۵.۵ میلیارد دلار برآورد می‌شود. در همین راستا، بانک اسرائیل روز دوشنبه تصمیم گرفت نرخ بهره را بدون تغییر در سطح ۴.۵۰٪ حفظ کند، برای دوازدهمین جلسه متوالی، در حالی که شاهد کاهش چشمگیر نرخ تورم و بازگشت تدریجی به رشد اقتصادی بود، با وجود بی‌اطمینانی‌هایی که تحولات منطقه‌ای به همراه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار