آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۶۴۹۵

ارتقای کیفیت آزمون ورودی علوم ورزشی با همکاری پژوهشگاه تربیت‌بدنی و سازمان سنجش

به‌منظور هماهنگی در اجرای مطلوب آزمون عملی رشته علوم ورزشی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در سال ۱۴۰۴، نشست مشترکی میان پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد.
ارتقای کیفیت آزمون ورودی علوم ورزشی با همکاری پژوهشگاه تربیت‌بدنی و سازمان سنجش

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، این نشست با حضور فریبا محمدی، سرپرست پژوهشگاه، انوشیروان اعلا، مدیرکل هماهنگی و پذیرش سازمان سنجش آموزش کشور، و جمعی از مدیران و کارشناسان دو طرف، در محل پژوهشگاه برگزار شد.

 

در این جلسه، گزارش اقدامات انجام‌شده توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در راستای برگزاری آزمون عملی ورودی رشته علوم ورزشی در ۲۷ حوزه امتحانی در سراسر کشور ارائه و مورد بررسی و جمع‌بندی قرار گرفت.

 

سازمان سنجش ضمن تأکید بر متولی‌گری پژوهشگاه در برگزاری کیفی آزمون عملی، اعلام کرد که با توجه به انجام کار‌های مطالعاتی، پشتیبانی و استنادسازی علمی توسط پژوهشگاه، این آزمون به‌صورت بسیار دقیق و با کیفیت بالا برگزار خواهد شد.

 

همچنین طرفین بر اهمیت آزمون عملی به‌عنوان بخشی اثرگذار در سنجش توانمندی‌های داوطلبان رشته علوم ورزشی، ضرورت هم‌افزایی، برنامه‌ریزی منسجم و همکاری نزدیک با دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور برای برگزاری دقیق، عادلانه و استاندارد این آزمون در سال ۱۴۰۴ تأکید کردند.

 

این نشست، گامی مؤثر در مسیر ارتقای کیفیت فرآیند سنجش تخصصی داوطلبان این رشته به شمار می‌رود و بر استمرار همکاری‌های راهبردی میان پژوهشگاه و سازمان سنجش در سال‌های آتی تأکید شد.

 

شایان ذکر است، حامد عباسی، معاون پژوهشی و مدیر اجرایی آزمون، شهاب‌الدین باقری، معاون اداری و مالی پژوهشگاه، دکتر محمد شریعت‌زاده، مدیر اجرایی آزمون و آقای حامد فکری، مشاور مالی پژوهشگاه، و از طرف سازمان سنجش نیز محمودی، مدیر بودجه و تشکیلات، امینی، رئیس اداره پذیرش و ایمانی، کارشناس مسئول آزمون سراسری در این جلسه حضور داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار