سخنگوی جامعه روحانیت مبارز کشور، ولایت پذیری مقام معظم هبری در زمان حیات امام راحل (ره) را از مهمترین شاخصههای ایشان برای انتخاب شدن به عنوان رهبر انقلاب در سال 68 دانست.
حجت الاسلام سالک در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، در آستانه بيست و دومين سالروز انتخاب حضرت آیت الله خامنه ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی، به بیان شاخصه های مقام معظم رهبری که در تصمیم گیری خبرگان رهبری در سال 68 مؤثر بود، پرداخت.
وي ویژگی ها و شاخصه های ممتاز حضرت آیت الله خامنه ای را که موجب معرفی ایشان به عنوان رهبری شد به سه دسته تقسیم بندی كرد و بیان داشت: بخش اول، ویژگی های شخصی مقام معظم رهبری است که این ویژگی های شخصی ناشی از ایمان به الله ایشان و توکل بر خدا و ارتباطشان با محتوای اسلام در بعد اندیشه و فکر الهی است و ايشان در جهت فضایل اخلاقی مصداق بارز این موضوع هستند و در صدق، صفا، اخلاص، پاکی و طهارت درون به مقام طهارت قلب و سر رسیده اند.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز کشور بندگی خالصانه و توسلات به حضرت حق را باعث ارتقای شخصیت توحیدی حضرت آیت الله خامنه ای عنوان کرد و گفت: از طرفی رشد علمی در حوزه های علمیه و در دانشگاه امام صادق و امام محمد باقر (ع) ایشان را در یک جایگاه بلند قرار داده؛ به طوری که ایشان در ابعاد مختلف فقه، اصول، کلام، تفسیر، عرفان و از جهت دیگر با مسائل تبلیغ در حد عالی آشنا هستند و مجموعه این مسائل به همراه آگاهی های دینی و ایمان و تقوای الهی شخصیت والای ایشان را تنظیم می کند.
سالک دشمن شناسی، توطئه شناسی و جریان شناسی را از ویژگی های مقام معظم رهبری در زمان حیات امام خمینی (ره) برشمرد و حسن خلق ایشان را زبانزد مسئولان ذکر کرد.
وي مجموعه این ویژگی ها را باعث به وجود آمدن قدرت تدبیر، قدرت مدیریت و تدبر توام با یک اندیشه بلند و بصیرت عمیق در ایشان دانست.
این کارشناس مذهبی در بخش دوم شاخصه ها، حضور حضرت آیت الله خامنه ای در دهه اول انقلاب اسلامی و دوران قبل از پیروزی انقلاب در عرصه دفاع از اسلام و مبارزه با ظلم و ستم و تلاش برای مبارزه با استکبار را یادآور شد و گفت: این بزرگوار در میدان مبارزه و نبرد، جهادگری خستگی ناپذیر و غیور و حاضر در صحنه بود و برای دفاع از اسلام و مردم و حرکت های اسلامی و انقلابی هر گونه مصايب از جمله مدت ها زندان شاه و دوری از وطن و تبعید به جنوب شرق کشور را تحمل كرد.
سالك بینش مقام معظم رهبری در هدایت جامعه در میدان جهادگری را در همین راستا ارزیابی، و به نگاه جهانی ایشان نسبت به مسائل کلان اشاره کرد.
وي همچنین به تجربه و حضور آیت الله خامنه ای در عرصه خدمت رسانی و جهادگری در دهه اول انقلاب اشاره کرد و افزود: ایشان در مسئولیت های بزرگی همچون شورای انقلاب، نمایندگی امام در سپاه، شورای عالی جنگ به مردم خدمت کرده بودند و پس از انفجار در ریاست جمهوری و شهادت شهید باهنر، مسئولیت ریاست جمهوری را عهده دار شدند و در این عرصه امتحان بزرگی را پس دادند.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز ضمن بیان صلابت و قدرت و اقتدار مقام معظم رهبری در عرصه های گوناگون بین المللی گفت: بنده در سفری همراه ایشان بودم و اقتدارشان را به طور مستقیم دیدم؛ همچنین حضور ایشان در مجامع بین المللی مثل سازمان ملل را دیده ایم که بدون هیچ گونه ترس، واهمه و اضطراب از ابرقدرت ها با صلابت فرمایشاتشان را بيان، و از اسلام و انقلاب اسلامی و حضرت امام (ره) دفاع می کردند؛ به گونه ای که امام در یکی از سفرها هنگامی که ایشان را از تلویزیون تماشا می کردند همان جا فرموده بودند که ایشان برای رهبری مناسب است.
سالك در ادامه سومین و یکی از مهمترین شاخصه های مقام معظم رهبری را که مورد توجه خبرگان رهبری قرار گرفت، ولایت پذیری ایشان در دوران حیات امام راحل (ره) عنوان کرد و ادامه داد: شاهدیم که در مجلس خبرگان رهبری ایشان را برای رهبری پیشنهاد می کنند، ایشان به گریه افتاده و بشدت مخالفت می کنند و اظهار می دارند که این مقام، مقام بسیار والایی است.
وي فدایی بودن حضرت آیت الله خامنه ای برای امام خمینی (ره) را از لحاظ اعتقادی و عملی جزئی از ولایت پذیری ایشان دانست و به ذکر مثال هایی از عملکرد ایشان در این حوزه پرداخت و افزود: یک نمونه آن در جریان نخست وزیری موسوی بود و اذیت هایی که وی به حضرت آقا کرد و بالاخره امام دستور دادند که مجددا به عنوان نخست وزیر انتخاب شود که به مجردی که حضرت امام(ره) دستور دادند، مقام معظم رهبری بین بیان امام و عمل خود فاصله ای نگذاشتند و به آن عمل کردند.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در ادامه به بیان خاطره دیگری در رابطه با ولایت پذیری مقام معظم رهبری پرداخت و گفت: آیت الله شهید سید محمدباقر حکیم در خصوص عراقی هایی که در داخل کشور بودند نامه ای به امام (ره) نوشتند، در پي آن امام (ره) با خط خودشان خطاب به مقام معظم رهبری نوشتند که عراقی ها و آقای حکیم مهمانان عزیز ما هستند و مشکلاتی دارند که با تشکیل کمیته سه نفره موارد را پیگیری و به من گزارش کنید؛ بعد از ارسال اين نامه از دفتر امام به مقام معظم رهبری، اين كميته سه نفره شامل بنده، صدر و حکیم ساعت 8 فردا تشکیل جلسه داد و دستور امام عملی شد و این ولایت پذیری مخلصانه و صادقانه از ویژگی های بلند این بزرگوار نسبت به امام بود.
سالك همچنین دلایل مخالفت حضرت آیت الله خامنه ای با انتخاب خود به عنوان رهبر انقلاب در سال 68 را نشان دهنده اوج تواضع ایشان دانست و بیان داشت: ایشان واقعا به عمق رهبری و سنگینی بار رهبری پي برده بودند.
وي همچنین هدایت قلب خبرگان رهبری را به سمت ایشان، اراده خداوند و عنایت خاص امام زمان (عج)نسبت به مقام معظم رهبری دانست.
سحنگوی جامعه روحانیت مبارز کشور در بخش دیگری از صحبت های خود به بررسی سیره مقام معظم رهبری در زندگی و اداره کشور در زمان حال اشاره كرد و گفت: زندگی مقام معظم رهبری در همین الان هم از حد متوسط جامعه ایرانی کمتر مي باشد و در زندگی ایشان از ابتدای انقلاب تا کنون تغییري ظاهر نشده است.
سالك ساده زیستی مقام معظم رهبری را عامل به وجود آمدن قدرت در بیان توصیه ها به مسئولان برای رعایت ساده زیستی و دوری از تجمل گرایی دانست.
وي همچنین به نحوه تربیت شدن فرزندان مقام معظم رهبری اشاره و تصریح کرد: فرزندان صالح ایشان اجازه نداشتند که به بسیاری از آلودگی هایی که فرزندان برخی از مسئولان دچار آن شدند، آلوده شوند و از این نظر واقعا الگو هستند.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز همچنین به بالا بودن سطح علمی فتاوای رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: رویکرد بسیار گسترده مردم در داخل و خارج کشور و پاسخگویی به نیازهای مردم نشان دهنده قدرت علمی بالای ایشان در مباحث مختلف است.
سالك انس مقام معظم رهبری با قرآن و کلام اهل بیت (ع) را از جمله ویژگی های ایشان دانست و به توسلات و روضه خوانی های مداوم ایشان در طول سال اشاره كرد.
وی شناخت عمیق فتنه ها توسط مقام معظم رهبری را باعث اقتدار بیشتر ایشان عنوان کرد و گفت: اگر کمی تامل کنیم متوجه می شویم که حضرت آقا در فتنه 88 و جریان انحرافی امروز، چه مصايبی را متحمل شده اند كه حتی دشمنان هم به اقتدار و تدبیر مقام معظم رهبری در برخورد با این جریانات اعتراف می کنند.
این کارشناس مسائل سیاسی و مذهبی مقام معظم رهبری را ستون خیمه انقلاب اسلامی دانست و قدرت ایشان را عامل قرار گرفتن ابتکار عمل در سطح جهانی در دستان ایشان عنوان کرد و گفت: دلیل این مدعا عکس العمل ابرقدرت ها و استکبار در مقابله با جمهوری اسلامی است که نتیجه آن کاهش قدرت ابرقدرت های دیروز و رشد اسلام و انقلاب اسلامی در سطح جهان مي باشد.
سالک در ادامه وجود رهبر معظم انقلاب را یک نعمت و ذخیره الهی دانست که به اسلام و مردم ایران هدیه شده است.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به مخالفت و سنگ اندازی برخی از افراد در مسیر ولایت فقیه و شخص مقام معظم رهبری اشاره كرد و گفت: برخی از این افراد از همان سال 68 مخالف حضرت آقا و حتی مخالف امام (ره) و اصل ولایت فقیه بودند، اما جرات بیان آن را نداشتند.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز کشور در پایان کالبد شکافی مخالفت برخی از افراد در سال 68 با رهبری حضرت آیت الله خامنه ای را ضروری دانست و بیان کرد: مخالفت هایی که الان در گوشه و کنار شنیده می شود ریشه در دهه اول انقلاب دارد و پشت پرده فتنه ای است که قسمتی از آن را در سال 88 دیدایم و علل متعددی از جمله کج اندیشی، انحراف، حسادت و یا مسائل دیگری را در پي دارد./انتهای پیام/