فایننشال تایمز: جیپیمورگان در حال مذاکره برای ارائه خدمات بانکی به «شورای صلح» غزه است
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، گزارش فایننشال تایمز امروز پنجشنبه در حالی منتشر شده است که تنشها میان دونالد ترامپ و جیپیمورگان ادامه دارد، چراکه این بانک و جیمی دیمون، مدیرعامل آن، با یک دادخواست پنج میلیارد دلاری که ترامپ ماه گذشته میلادی ارائه کرده، مواجه هستند.
خبرگزاری رویترز نیز در گزارشی با استناد به گزارش فایننشال تایمز اعلام کرد که جیپیمورگان در حال مذاکره برای ارائه خدمات بانکی به هیات صلح به رهبری ایالات متحده است؛ نهادی که مسئولیت بازسازی غزه را بر عهده دارد.
در این گزارش همچنین آمده است که این بانک در مورد ارائه خدماتی مانند تسهیل جابجایی و پرداختهای مالی به شورای صلح و از جانب آن نیز بحث و گفتوگو کرده است.
رویترز نتوانست بلافاصله این گزارش را تایید کند. کاخ سفید و جیپیمورگان نیز به درخواستهای رویترز برای اظهار نظر فوری در این باره پاسخی ندادند.
ترامپ در این دادخواست ادعا کرده است که بزرگترین بانک آمریکا و دیمون چندین حساب او و شرکتهایش را به دلایل سیاسی مسدود کردهاند.
قرار است ترامپ ریاست نخستین نشست «شورای صلح» خود را در اواخر امروز پنجشنبه به وقت محلی، بر عهده داشته باشد و انتظار میرود هیاتهایی از ۴۷ کشور بهعلاوه اتحادیه اروپا در این رویداد شرکت کنند.
رئیسجمهوری آمریکا اولین بار در سپتامبر (شهریور/مهر) ۲۰۲۵ پیشنهاد تشکیل شورای صلح را مطرح کرد. قرار بود این هیات بر اداره موقت غزه نظارت کند و پس از آن ترامپ اعلام کرد که این شورا دامنه فعالیت خود را گسترش خواهد داد تا به مناقشات جهانی نیز رسیدگی کند؛ اقدامی که برخی از کارشناسان آن را تضعیف نقش سازمان ملل متحد میدانند.