پس‌لرزه‌های جنگ با ایران؛ شرکت‌های هواپیمایی از «تل‌آویو» فرار می‌کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۳۰۷۱

پس‌لرزه‌های جنگ با ایران؛ شرکت‌های هواپیمایی از «تل‌آویو» فرار می‌کنند

تایمز آف اسرائیل در گزارشی نوشت: آتش‌بس با ایران هم هواپیما‌های غربی را به تل آویو بازنگرداند.
پس‌لرزه‌های جنگ با ایران؛ شرکت‌های هواپیمایی از «تل‌آویو» فرار می‌کنند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه صهیونیستی «تایمز آف اسرائیل» در گزارشی اعلام کرد: شرکت‌های هواپیمایی بزرگ اروپایی و آمریکایی، علی‌رغم برقراری آتش‌بس با ایران، همچنان از پرواز به‌سمت اسرائیل خودداری می‌کنند.

بر اساس این گزارش، کمیته‌ای در کنست از این رژیم خواستار تدوین طرحی برای پرداخت غرامت به مسافران و شرکت‌های هواپیمایی آسیب‌دیده از جنگ با ایران شده است.

این گزارش می‌افزاید: شرکت‌های هواپیمایی اسرائیلی و خارجی به‌دلیل لغو گسترده پرواز‌ها در طول دوران جنگ، با سیل دعوا‌های قضایی و شکایت‌های دسته‌جمعی روبه‌رو هستند.

تایمز آف اسرائیل نوشت: رئیس کمیته اقتصاد رژیم صهیونیستی هشدار داد عدم مداخله این رژیم منجر به افزایش چشمگیر قیمت بلیط هواپیما و تداوم بی‌میلی شرکت‌های خارجی برای بازگشت به اسرائیل خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار