تشريح جنايت هاي رژيم صهيونيستي از زبان دو اسير اردني
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از منابع خبري، دو اسير آزاد شده از زندان هاي رژيم صهيونيستي به نام «سالم ابوغليون» و «ابوعلي بطا ابوغليون» روز سه شنبه به تشريح جنايات رژيم صهيونيستي در زندان هاي اين رژيم كردند.
اين گزارش حاكيست: ابوغليون در اين ميزگرد که توسط «وادل الامير» اسير آزاد پيشين اداره ميشد، گفت: گروه ما در پي تجاوز صهيونيست ها عليه مسجدالاقصي و کشتاري که آنان در ماه اکتبر 1990 ميلادي در صحن اين مسجد انجام دادند، در اعتراض به اين مسئله و در اوايل ماه نوامبر همان سال در يک درگيري با نيروهاي صهيونيستي بازداشت شدم.
وي افزود: ابتدا دست هاي مرا از پشت بسته و به شدت مرا کتک زده تا بيهوش شدم.
ابوغليون اظهار داشت: روش هاي بازجويي و شکنجه مختلف بود، آنها دست هاي ما را از پشت به صندلي مي بستند و يا با نشاندن ما بر روي صندلي کودک و بستن دست و پاها به پشت براي ساعت ها و يا چند روز ما را رها مي كردند، سپس به قدري ما را كتك مي زدند تا براي چند روز بيهوش و بيحس مي شديم.
اين اسير آزاد شده از زندان هاي رژيم صهيونيستي يادآور شد: در چنين شرايطي بازجوکننده اقدام به خفه کردن ما تا حد مرگ ميکرد، همچنين ما را براي مدتي طولاني از خواب محروم ميکردند و وقتي مي خواستيم بخوابيم ما را با کتک بيدار نگه ميداشتند.
اين مبارز ضد صهيونيست تصريح كرد: از روش هاي ديگر بازجويي عدم اجازه به اسير براي رفتن به دستشويي براي مدتي طولاني بود.
وي افزود: در بسياري موارد همسر و يا خود اسير را تهديد به تجاوز جنسي مي کردند و حتي به اسيران نوجوان قرصهاي خاصي داده ميشد و پس از آن سربازان صهيونيست به آنان تجاوز ميکردند.
اين اسير آزاد شده تاكيد گرد: سربازان صهيونيست در فصل زمستان، اسيران را در يک اتاقک بسيار سرد براي مدتي طولاني نگه ميداشتند.
ابوعلي بطا ابوغليون، ديگر اسير آزاد شده اردني در اين ميزگرد گفت: ما از زمان بازداشت به عنوان اسير زير شکنجه قرار گرفتيم به گونهاي که اين شکنجه با اعمال فشار رواني و جسمي همراه بود.
وي افزود: بازجوييها همراه با شکنجه به صورت شبانه روزي در روزهاي سرد و گرم انجام ميگرفت.
اين اسير اردني افزود: ابزارهاي بازجويي چه قديمي و چه جديد بسيار رنج آور بود.
وي خاطرنشان کرد: همچنين وضعيت زندان هاي اسرائيل بسيار وحشتناک و بد بود به طوریکه زندگي در آنها را براي اسيران غيرممکن کرده بود.