حجت الاسلام محمد قمی از «مدرسه میناب» بازدید کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۴۰۱۳

حجت الاسلام محمد قمی از «مدرسه میناب» بازدید کرد

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از آثار نمایشگاه «مدرسه میناب» در گالری خانه حوزه هنری بازدید کرد.
بازدید حجت الاسلام قمی از گالری مدرسه میناب

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی صبح امروز ۲۱ شهریورماه از آثار نمایشگاه «مدرسه میناب» که این روز‌ها در گالری خانه حوزه هنری روی دیوار رفته، دیدن کرد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در این بازدید با خالقان آثار این نمایشگاه گفت‌و‌گو کرد و هنرمندان ضمن تشریح زاویه نگاه خود از نیاز‌ها و ضرورت‌ها برای ارائه بهتر تولیداتشان گفتند.

حجت الاسلام محمد قمی همچنین در گفت‌و‌گو با روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی عنوان کرد: قدردان کسانی که در برگزاری این نمایشگاه تلاش کردند و افرادی که برای میناب کار می‌کنند، هستم و طبیعتا از هنرمندان متعهد همچنان کار‌های خوبی در خصوص میناب خواهیم دید و ما هم این تولیدات را دنبال می‌کنیم.

او پرداخت هنری به جنایت‌های جنگی را در بازخورد و آگاهی‌بخشی جهان بسیار اثرگذار دانست و اظهار کرد: وظیفه حوزه هنری پشتیبانی از این آثار است ولی آنچه دغدغه‌اش را دارم، عرضه بین‌المللیِ موثر و مناسب آثار با موضوع میناب است.

حجت الاسلام محمد قمی افزود: این آثار حتما باید در فضایی، چون سازمان ملل و نهاد‌هایی که منشا تصمیمات مهم بین‌المللی هستند، عرضه شود. ما هم در این مسیر از آنچه که در توانمان است، کوتاهی نخواهیم کرد و با جدیت کار را دنبال می‌کنیم.

او سخنانش را با قدردانی از هنرمندان متعهد و دلسوز پایان داد.

پربازدیدترین آخرین اخبار