کد خبر:۱۷۱۸۰۲
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان:

فتنه گران در انتخابات با استراتژی چراغ خاموش و موتور روشن وارد عرصه شده اند

  مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان گفت: فتنه گران در آستانه انتخابات مجلس نهم با استراتژی چراغ خاموش و موتور روشن وارد عرصه شده اند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، علیرضا احساندوست سه شنبه در سومین نشست سیاسی دانشجویان بسیجی استان اصفهان بیان داشت: یکی از اهداف مهم برگزاری این سلسله نشست ها انسجام بخشی تشکیلاتی به سازمان بسیج دانشجویی در ابعاد سیاسی و فکری می باشد.
 
وی تصریح کرد: بسیج دانشجویی به عنوان یک تشکل و نهاد انقلابی در عین احترام به دیگر تشکل ها و جریانات دانشجویی باید وظایف و مأموریت های خود را در حیطه تعریف شده خود انجام دهد.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان یادآور شد: ضرورت ایجاد انسجام در بسیج دانشجویی تنها با ارائه تحلیل های واحد از تحولات روز کشور، منطقه و جهان میسر است.
 
وی با اشاره به اینکه بسیج دانشجویی از لحاظ ایجابی به هیچ جریان و گروه خاص سیاسی گرایش ندارد، ابراز داشت: مواضع و عملکرد این نهاد انقلابی بر اساس گفتمان امام خمینی (ره)، انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری استوار است که به گفتمان اصولگرایی معروف است.
 
احساندوست تأکید کرد: هر فرد و گروهی که در قول و عمل گفتمان اصولگرایی را تأیید کنند مورد پذیرش بسیج دانشجویی است.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان گفت: از لحاظ سلبی نیز بسیج دانشجویی در چارچوب یک سری خط قرمزها و بایدها و نبایدهایی حرکت می کند.
 
وی افزود: این تشکل انقلابی بشدت با افراد و گروه هایی که قصد ایجاد چالش در نظام اسلامی را دارند برخورد می کند.
 
احساندوست خاطرنشان کرد: فتنه گران در سال 88 با بهره گیری از رمز آشوب تقلب در انتخابات درصدد بودند نظام را به چالش کشانده و به سمت براندازی سوق دهند و در همین راستا هم از حمایت غرب و تمامی معاندین و مخالفین انقلاب اسلامی ایران برخوردار بودند.
 
وی اذعان داشت: جریانات فتنه گر دارای یک پشتوانه فکری می باشد که در بزنگاه ها و مقاطع حساس کشور رفتاری از قسم برخورد با نظام را از خود نشان می دهند.
 
فتنه گران در آستانه انتخابات مجلس با استراتژی چراغ خاموش و موتور روشن وارد عرصه شده اند
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان اضافه کرد: فتنه گران در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی با استراتژی چراغ خاموش و موتور روشن وارد عرصه شده اند و در مقابل با تحریم انتخابات قصد پنهان نمودن فعالیت های خود را دارند.
 
احساندوست با اشاره به اینکه در برهه زمانی امروز دشمن بر اصل انتخابات و مشارکت مردمی متمرکز شده است تأکید کرد: حضور حدأکثری مردم در صحنه انتخابات با مقوله امنیت ملی کشور ارتباط عمیقی دارد.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان متذکر شد: دشمن در صدد آن است که در صورت حضور کمرنگ مردم در انتخابات مجلس فشارها، تحریم ها و تهدیدات خود را علیه ملت ایران افزایش دهد.
 
وی بیان داشت: پس از گذشت 33 سال از پیروزی انقلاب اسلامی نظام اسلامی به الگو و نماد مردم سالاری دینی و دخالت دادن مردم در عرصه های سیاسی کشور تبدیل شده است.

نگاه ملت های مسلمان به حضور مردم ایران در انتخابات 12 اسفند دوخته شده است
 
احساندوست با اشاره به بروز بیداری اسلامی در منطقه و خاورمیانه گفت: تمامی نگاه های ملت های مسلمان به حضور مردم ایران در انتخابات 12 اسفند دوخته شده است.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان با بیان اینکه سوریه به عنوان یکی از محورهای مقاومت علیه اسرائیل مطرح است ابراز داشت: ابرقدرت های جهانی و در حاشیه آن کشورهایی همچون عربستان، قطر و ترکیه درصدد اند تا با ایجاد چالش در این کشور نظام آن را سرنگون کنند.
 
وی متذکر شد: اگر نظام سوریه ساقط شود فشارهای جهانی علیه ایران، لبنان، فلسطین و عراق افزایش می یابد.
 
احساندوست افزود: حضور پرشور مردم در انتخابات 12 اسفند تأثیر فراوانی بر وضعیت آینده سوریه خواهد داشت.
 
وی با بیان اینکه بیانات مقام معظم رهبری در نماز جمعه تاریخی در 14 بهمن ماه از موضع قدرت واقعی نظام بود، خاطرنشان کرد: به حمدالله حضور مردم در راهپیمایی سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بسیار چشمگیر و دشمن شکن بود.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان در پایان از دانشجویان بسیجی خواست تا در مدت زمان باقی مانده تا انتخابات مجلس شورای اسلامی با رصد شرایط و اقدامات به موقع خود ملت ایران را در عبور از این پیچ تاریخی که آینده آن به نفع جهان اسلام و در راستای فروپاشی تمدن غرب است یاری نمایند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار