کد خبر:۱۸۵۰۴۶
استاد حوزه و دانشگاه:

ویژگی اصلی شهید مطهری تسلط و پرکاری وی بود

استاد حوزه و دانشگاه در خصوص تمایز استاد مطهری با سایر اندیشمندان معاصر گفت: ویژگی اصلی شهید مطهری تسلط و پرکاری وی بود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علی باقی نصر آبادی امروز در اولین نشست تخصصی «ایده آل ها، رسالت ها، کارکردها، آسیب شناسی نهادهای تربیتی حوزه علمیه از منظر شهید مطهری» در سازمان تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی، با اشاره به نظر آیت الله سبحانی درخصوص شهید مطهری تصریح کرد: آیت الله سبحانی که هم‌حجره ای و هم‌درس این استاد شهید بوده ویژگی اصلی شهید مطهری را تلاش فراوان وی در تحقیق و مطالعه می داند.
 
وی ادامه داد: آیت الله مصباح، جوادی آملی و حسن زاده آملی شاگرد امام (ره) و علامه بودند و به اتفاق معتقدند تلاش استاد مطهری بسیار زیاد بود.
 
این محقق عرصه اندیشه های شهید مطهری با بیان اینکه تحقیق و مطالعه استاد مطهری بسیار زیاد بود، خاطرنشان کرد: این شخصیت بزرگوار 59 سال عمر بابرکت داشت، اما متاسفانه هنوز در جامعه گمنام است.
 
باقی نصرآبادی معلمی را به دو صورت گفتاری و الگوی حسنه دانست و تصریح کرد: شهید مطهری به این علت برجسته شد که تنها معلم بیان و گفتار نبود، بلکه معلم الگوی حسنه نیز بود.
 
وی ادامه داد: شهید مطهری می گوید: عده ای تا جوان هستند از قدرت فوق العاده ای برای یادگیری برخوردار هستند و عده ای دائما دارای قدرت یادگیری اند، من جز دسته دوم هستم و هیچ گاه از آموختن خسته نشدم.
 
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه شهید مطهری یک عملیات انتحاری در زمینه مطالعات اندیشه اسلامی انجام داد، گفت: از شهید مطهری نقل شده که می گفت: کتابی در عرصه های حوزه و دانشگاه نبوده که من مطالعه نکرده باشم.
 
باقی نصر آبادی به نامه شهید مطهری به پدرش در سال 44 اشاره و تصریح کرد: استاد در این نامه به پدرش می گوید: من بر اندیشه های اسلامی و غیر اسلامی تسلط دارم.
 
وی ادامه داد: استاد مطهری معتقد نیست که ما فقط اندیشه های دینی را استخراج کنیم، بلکه علاوه بر این باید دیدگاه تطبیقی اندیشه های غربی را نیز بررسی کنیم.
 
این استاد حوزه و دانشگاه که ده ها جلد کتاب مرتبط با اندیشه های شهید مطهری به نگارش درآورده، با بیان اینکه استاد مطهری در بیش از 20 رشته ورود پیدا کرد، گفت: ما تصور می کنیم که تنها در همان قسمت که هستیم باید کار کنیم، اما شهید مطهری با آن سابقه کار، خودش را فقط به حوزه معطوف نکرد.
 
باقری نصرآبادی در مورد ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه از دیدگاه استاد مطهری ادامه داد: شهید مطهری می گفت: اگر من به دانشگاه نمی آمدم و فقط در حوزه بودم، هیچگاه این قدر آثار نداشتم.
 
علم امروزی تنها سازنده یک نیمه انسان است
 
وی به سه نظام تربیتی که در سطح دنیا فعال است، اشاره و تصریح کرد: هدف نظام اول تربیت یک شهروند سازگار است و نظام دوم دنبال آن است که با انتقال علم و دانش باعث شناساندن دریچه های علم شود.
 
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: نظام سوم به دنبال ساختن و پرداختن و تربیت شخصیت های سالم و موثر است.
 
باقی نصرآبادی تصریح کرد: شهید مطهری این سه نظام را به چالش کشیده و می گوید: آن چیزی که پیامبران به دنبال آن بودند تربیت انسان کامل است.
 
وی علم امروزی را تنها سازنده یک نیمه انسان دانست و گفت: دنیای امروز مغز را بزرگ و دل را کوچک کرده است.
 
لازم به ذکر است، این نشست به همت پژوهشکده بنیان و مرکز تحقیقاتی حکمت این استان با حضور اساتید حوزه و دانشگاه برگزار شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار