کد خبر:۱۸۵۴۷۲

موانع و مشکلات کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه گلستان بررسی شد

کارگاه آموزشی کرسی‌های آزاد اندیشی با حضور یکی از اعضای هسته کرسی‌های آزاد اندیشی و جمعی از دانشجویان استان گلستان عصر روز گذشته در دانشگاه گلستان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، جهانشاهی ديروز در کارگاه آموزشی کرسی های آزاد اندیشی، چگونگی برگزاری کرسی های آزاد اندیشی را براي دانشجویان استان گلستان تشریح كرد.
 
وی به مسائل و مشکلات برگزاری این کرسی ها و همچنین راه کارهایی برای برگزاری هر چه زودتر این کرسي ها پرداخت.
 
این عضو هسته کرسی های آزاد اندیشی تاکید کرد: برگزاری کرسی های آزاد اندیشی بر عهده  هیچ تشکل و نهادی نیست بلکه بر عهده خود دانشجویان بخصوص نخبگان دانشجویی می باشد.
 
جهانشاهی با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص کرسی های آزاد اندیشی به اهداف و فواید برگزاری اين کرسی ها اشاره کرد و توسعه واقعی فرهنگ و اندیشه و علم، انسجام درونی دانشجویان، دور بودن فضای سیاسی دانشگاه ها از رادیکال بودن، ایجاد فضای فکری و نمایان شدن حق را از جمله اهداف برگزاری کرسی در دانشگاه ها دانست.
 
وي به آیین نامه اجرایی ستاد برگزاری كرسي هاي آزادانديشي وزارت علوم که داشتن داور برای جلسه را ضروری می داند، خرده گرفت و گفت: اولا داوری مطلق نیست و ثانیا در بحث کرسی های آزاد اندیشی قضاوت و تجزیه و تحلیل با خود دانشجویان است.
 
این عضو هسته کرسی های آزاد اندیشی در خصوص اينكه چرا تا کنون در بعضی دانشگاه ها این کرسی ها برگزار نشده به عدم همت دانشجویان و توجیه نبودن در مورد نحوه برگزاری آنها اشاره کرد.
 
جهانشاهی به تجربه موفق بعضی از دانشگاه ها در نحوه برگزاری کرسی های آزاد اندیشی اشاره کرد و گفت: بهترین کار، برگزاری این جلسات است؛ چراكه در واقع کرسی ها یادگیری بین آموزش است.
 
وي در پایان پیرامون یک فیلم، مستند، کتاب، مقاله و..، دعوت از سردبیرهای نشریات دانشجویی، مدل علمی، جلسات مطالبه گری در رشته های تخصصی با محوریت پرسش و پاسخ دانشجویان و برگزاری ریزکرسی ها (جلسات کوچکی که مباحث تخصصی تر است) را از جمله راهکارهای بهتر اجرا شدن کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه ها خواند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار