آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۶۷۵۳
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان:

آیت‌الله بهجت مصداق بارز حیات طیبه بود

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به اینکه حیات طیبه در سبک زندگی شیعی محقق می‌شود، گفت: آیت‌الله بهجت مصداق بارز حیات طیبه بود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، حجت الاسلام حیدری روز گذشته در آئین بزرگداشت آیت‌الله العظمی بهجت در دانشگاه صنعتی اصفهان، با اشاره به اینکه سبک زندگی، برخواسته از اعتقادات و باورهای انسان است، تصریح کرد: هر فردی با اندیشه ها و افکار خود زندگی می کند و این واقعیتی انکار ناپذیر است.
 
وی با بیان اینکه سبک زندگی همه شئون فردی، خانوادگی و اجتماعی یک انسان را در بر می گیرد، بیان داشت: سبک زندگی شیعی ریشه در سیره پیامبر (ص) و معصومین(ع) دارد و در طول تاریخ نیز در زندگی بزرگان و برجستگان دینی جاری و ساری بوده است.
 
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه زندگی و بندگی یا همان حیات طیبه در سبک زندگی شیعی محقق می‌شود، خاطرنشان کرد: از آیت الله بهجت می توان به عنوان مصداق بارز حیات طیبه نام برد.
 
حجت الاسلام حیدری با اشاره به یکی از جملات آیت الله بهجت مبنی بر اینکه «ما به این دنیا نیامده ایم که به هر قیمت زندگی کنیم، بلکه آمده ایم تا قیمت پیدا کنیم»، تأکید کرد: ایشان نمونه کامل تحقق این جمله هستند.
 
وی با بیان اینکه هم اکنون در سطح جامعه سبک زندگی مبتنی بر عرفان های کاذب، عرفان های نوظهور و راه های پیدا و پنهان فراوانی به مردم ارائه می شود، اذعان داشت: پیام این آئین معرفی سبک زندگی افرادی همچون آیت الله بهجت است که زندگی و بندگی را با یکدیگر همراه کردند.
 
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان خاطرنشان کرد: محبوبیت و برجستگی اشخاصی همچون آیت الله بهجت به این علت است که آنها عبد واقعی خداوند متعال بودند.
 
لازم به ذکر است، مراسم بزرگداشت آیت الله بهجت با عنوان «زندگی و بندگی» به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان و صدا و سیمای مرکز اصفهان در تالار شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار