کد خبر:۱۹۹۲۵۷
استاندار اصفهان:
يك حوزه تمدني با مفاهیم شیعی برای ایران تعریف شود
استاندار اصفهان گفت: در این دوره که دوره تمدن سازی تاریخ اسلام است، بايد به تعريف یک حوزه تمدنی با قامت شیعی براي فرهنگ ايران پرداخت تا در چند صد سال آينده، آثار تاریخی، ادبیات، فلسفه و هنر این دوره معرف حوزه تمدني ما باشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، علیرضا ذاکر اصفهانی روز گذشته در مراسم گشایش نهمین نمایشگاه قرآن و عترت در اصفهان گفت: تاریخ تکرار می شود و این موضوع در اندیشه هاي دینی ما نیز قابل اعتنا است، چرا كه فلسفه آمدن پیامبران نیز ترسيم يك مقصد معنوی براي انسان و در گذر تاریخ بوده تا مسیر تکامل و رشد او را به بهترین شکل رقم بزند.
وي قرآن را سند زندگی و راهنمای حیات انسان خواند و تصریح کرد: انسان امروز نیز به راهنمای عمل نیاز دارد و قرآن معجزه خداوند برای دیروز و امروز و فردای انسان است، زيرا قرآن به مقطع خاصی از تاریخ وابسته نیست و اگرچه در نگاه برخی روشنفکران دوران اخیر، این تلقی وجود دارد كه انسان به مرحله ای از تعقل و شعور رسیده و می تواند خود راهنماي خود باشد، اما این تفکر انسان عصر جدید از دستاوردهای علوم مادی نشأت مي گيرد.
استاندار اصفهان خاطرنشان ساخت: غرور ناشی از كسب علوم در دوره اي از تاريخ اين ديد را بر انسان حاكم ساخت، اما امروز بشريت دوباره به اين باور رسيده است كه در همين علوم نیز دانشي نسبی در اختيار داشته و در حوزه دستورالعمل زندگی با کمبودهایی مواجه است.
ذاكر اصفهاني با اعلام اينكه در عصر حاضر بايد با اتکا به منبع معرفتی قرآن به بازتولید مفاهیم قرآني در جامعه پرداخت، تصريح كرد: در استاني نظير اصفهان، ظرفیت های فراواني براي کار و فعالیت های گسترده در حوزه قرآن كريم وجود دارد.
وي گفت: در این دوره که دوره تمدن سازی تاریخ اسلام است بايد به تعريف یک حوزه تمدنی با قامت شیعی براي فرهنگ ايران پرداخت تا در چند صد سال آينده، آثار تاریخی، ادبیات، فلسفه و هنر این دوره معرف حوزه تمدني ما در اين دوره تاريخي باشد.
لازم به ذکر است، نهمین نمایشگاه قرآن و عترت 10 تا 16مرداد در اصفهان برای بازدید کنندگان دایر است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.