کد خبر:۱۹۹۴۴۳
نماینده ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی:
زنان موثرترین نقش را در پاسداشت ارزش های انقلاب بر عهده دارند
نماینده ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی گفت: استکبار جهانی در صدد است با جنگ نرم و شبیخون فرهنگی نظام ما را ساقط کند لذا در این زمینه زنان موثرترین نقش را در پاسداشت ارزش های انقلاب بر عهده دارند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، حجت الاسلام محمد مهدی مهدوی روز گذشته در مراسم گرامیداشت یادو خاطره 650 زن شهیده استان که در کانون جوانان بسیج ارومیه برگزار گفت : زنان ما باید در تمام عرصه های ایثار، مقاومت و ایستادگی شهیده ناهید فاتحی کرجو را سرمشق و الگوی خود قرار دهند.
وی افزود: شهدای ما در بحث دفاع ار ارزش های دینی و تمامی عرصه ها الگوی ما هستند و هم در رابطه با آن ارزشهایی که ائمه (ع) از آن بعنوان احکام دینی یاد می کنند و وظیفه همه ما دفاع از این ارزش هاست.
این مسئول با اشاره به ایستادگی و مقاومت شهیده ناهید فاتحی کرجو که جان خود را در راه حمایت از نظام و رهبری از دست داد، گفت: این موضوع باید برای تمام زنان جامعه یک الگو باشد.
حجت الاسلام مهدوی با تشریح زندگینامه شهید فاتحی کرجو پنج شاخص مهم را پیام این شهید دانست و افزود: حفظ ارزش ها، دفاع از ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران، مقابله با تهدیدات نرم، تبعیض قائل نشدن بین شیعه و سنی و حفظ اقتدار ملت ایران از جمله پیامهای این شهیده بزگوار است.
نماینده ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی تصریح کرد: استکبار جهانی و کشورهای غربی با ناتوی فرهنگی سعی در براندازی نظام ما دارند و می خواهند که بین مردم ما خصوصا جوانان و معنویت فاصله بیاندازند لذا باید در تمام عرصه ها زنان پرافتخار ما مانند شهدا دفاع کنند.
وی در ادامه با تبیین 5 پیام شهیده کرجو سنگین ترین وظیفه را بر عهده زنان دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران 3 رکن دارد رکن اول دفاع از اسلام رکن دوم خود انقلاب اسلامی است که با ریخته شده خون هزاران شهید به دست آمده ودر مقابل وظیفه ما دفاع از آن است و رکن سوم رهبری است همانطور که می بینیم اکثر کشورهایی که انقلاب می کنند بعلت نداشتن رهبری جامع نمی توانند آن را نگه دارند.
در ادامه این مراسم از خانواده زنان شهیده استان تجلیل به عمل آمد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.