کد خبر:۱۹۹۹۳۹
سونامی فرهنگی در سواحل شمال و مسئولانی که خود را به خواب زدهاند!
در حالی مسئولان استان مازندران با تبلیغات فراوان رسانهاي از اجرای طرح سالمسازی دریا خبر میدهند که اغلب سواحل مناطق استان از جمله غرب مازندران به نمایشگاه مد و لباسهای مبتذل دختر و پسر ایرانی تبدیل شده است و به نظر میرسد که طرح دریا ...
گروه فرهنگي «خبرگزاری دانشجو»؛ «تمدن اینها این است! اینها از تمدن این را می خواهند. اینها از آزادی این را می خواهند! آزادی غربی می خواهند. و آن این است زن و مرد با هم لخت بشوند و بروندتوی دریا [یا] بروند توی - نمی دانم -جاهای دیگر شنا کنند! این تمدنی است که آقایان می خواهند! این تمدنی است که در رژیم سابق تحمیل بر مملکت ما شد، که بعد از اینکه می رفتند زن و مرد در دریا، زنها همان طور لخت و همان طور لخت می آمدند توی شهر! مردم هم جرأت نمی کردند حرف بزنند.
امروز اگر یک همچو چیزی بشود، اینها را ما خواهیم تکلیفشان را معین کرد. مگر مازندرانیها می گذارند یا رشتیها می گذارند که باز کنار دریاشان مثل آن وقت باشد؟ مگر بندرپهلوی ای ها(بندر انزلی) مرده اند که زن و مرد با هم در یک دریا بروند و مشغول عیش و عشرت بشوند! مگر می گذارند اینها را؟ تمدنهای اینها این است. آزادی ای که آنها می خواهند همین. اسلام جلوى شهوات را مى گیرد؛ اسلام نمی گذارد که لخت بروند توی این دریاها شنا کنند. پوستشان را می کَند!»صحیفه نور، ج۸، ص: ۳۳۹
استان مازندران در میان استان های شمالی و سایر نقاط کشور با برخورداری از موقیعت مناسب جغرافیایی و آب و هوایی و برخورداری از بیشترین حجم جاذبه های گردشگری و مواهب الهی کوه، جنگل و دریا و امکانات ریلی - فرودگاهی و بندری و نزدیکی به پایتخت، همه ساله مقصد دهها میلیون مسافر داخلی و خارجی است.
در این بین شهرستان های توریستی نوشهر و چالوس به لحاظ نزدیکی به مرکز تصمیم گیری کشور و برخورداری از مناطق خوش آب و هوا، بیشترین آمار حضور و اقامت مسافران را به خود اختصاص می دهند و در این میان دریا همیشه یکی از اولویت های مهم و اصلی حضور گردشگر در مازندران بوده است.
حوزه فرهنگ متولی ندارد و یتیم است
در چند سال اخیر به دلیل بی توجهی به حوزه فرهنگ، خصوصاً در زمینه عفاف و حجاب و همچنین مشخص نبودن متولی این امر و در نتیجه رها کردن این بخش، شاهد هنجارشکنی های بی شماری در سواحل دریا بوده ایم که هر بار مسئولان با فرافکنی و متهم کردن یکدیگر موجبات بدتر شدن امر را فراهم مي كنند.
عدم رعایت حجاب و پخش موسیقی های مبتذل هنجارشکن در سواحل دریا، شنای مختلط مردان و زنان بویژه مسافران سایر استان ها، رقص و پایکوبی مختلط توسط برخی از مسافران در سواحل دریا به صورت نیمه برهنه، مصرف مشروبات الکی در سواحل دریا و معضلات پس از مصرف و تهدیدات امنیتی، عدم کنترل و نظارت بر اماکن و ویلاهای ساحلی که احتمال انواع و اقسام منکرات در آن مکان ها وجود دارد، از جمله مهمترین معضلات و ناهنجاری هایی است به دلیل بی توجهی مسئولان، خصوصاً مسئولان فرهنگی، سواحل شمال کشور را در خود احاطه کرده است.
بد حجابی دختران و ناامنی فرهنگی که در شمال کشور بوجود آمده، اکنون به یک معضل جدی فرهنگی تبدیل شده و اين، موجبات عادی شدن روابط دختر و پسر و شنای مختلط آنها در دریا را فراهم كرده است.
طرح سالم سازی دریا، طرحی برای پوشاندن ناتوانی فرهنگی مسئولان
البته پس از اعتراضات فراوان مردم و علما در استان نسبت به این موضوع، مسئولان فرهنگی تصمیم گرفتند تا طرح سالم سازی دریا را در دو بخش سالم سازی فضای ظاهری و اخلاقی اجرا کنند.
طرح سالم سازی دریا که با تبلیغ گسترده رسانه ای و برگزاری جلسات بی شماری با محوریت سه دستگاه استانداری، میراث فرهنگی، نیروی انتظامی آغاز شد، قرار بود در کنار ایجاد فضایی سالم از لحاظ فیزیکی برای گردشگران، با معضلاتی از قبیل بد حجابی (نه بی حجابی) در سواحل، شنای مختلط در دریا و از اين قبيل موارد مقابله کند و در نهایت تامین امنیت اخلاقی را بر عهده داشته باشد.
امروز باز هم به دلیل مشخص نبودن متولی اصلی طرح و خواب غفلت مسئولان فرهنگی تنها تا حدودی بخش اول طرح اجرایی شده و مشکل اخلاقی و بدحجابی همچنان پابرجا مانده است، گویی که مسئولان امر با مطرح کردن این طرح به دنبال سرپوش گذاشتن بر روی ضعف خود در حل با معضلات فرهنگی در سواحل هستند.
سواحل شمال، نمایشگاه مد و لباسهای مبتذل
اکنون که بیش از یک ماه از آغاز طرح دریا در سواحل شمال می گذرد، شاهد هجوم همه جانبه مهاجمان فرهنگی به ارزش ها و آرمان ها و اخلاقیات مردم در غالب زمینه ها بوده ایم که با طی شدن یک پروسه زمانی تقریباً چهار ماهه، آثار رفتاری و تربیتی نامأنوس آنها، برخی از اقشار مردم شمال کشور را قربانی می کند.
ادا و اطوارها، مدهای لباس ها، نحوه آرایش ها، بدن نمایی ها، ترویج بی حجابی ها، تحریک های جنسی و از اين قبيل معضلات که عمدتاً در این ایام ارائه می شود، مقدمات استحاله های جدی را برای شمالی ها و سایر هموطنان گردشگر فراهم می آورد.
در سایه عدم حضور متولی مشخص برای دریا و همچنین غفلت مسئولان فرهنگی اغلب سواحل مناطق استان از جمله غرب مازندران به نمایشگاه مد و لباس های مبتذل دختر و پسر ایرانی تبدیل شده است که متاسفانه به دلیل مجاورت اغلب دانشگاه های استان با سواحل دریا، دانشجویان دختر و پسر به صورت گروهی و به طور مستمر در سواحل حضور يافته و اغلب در قهوه خانه ها مشغول کشیدن قلیان می شوند.
بد حجابی در حال تبدیل شدن به بی حجابی است
این اتفاق در حالی رخ می دهد که خبری از گشت ارشاد در این مناطق نیست و نیروی انتظامی هم تنها در مواقع درگیری در صحنه حاضر می شود و نسبت به بدحجابی ها و بی حجابی های صورت گرفته در سواحل دریا عکس العملی را نشان نمی دهد.
در سایه همین انفعال، گروهی از هنجارشکنان تحت عنوان گردشگر و مسافر در سواحل حضور می یابند و طی آن خانم ها، بدون روسری و با آرایش های غلیظ و تحریک آمیز و آقایان به صورت نیمه عریان و با زیرپوش رکابی و شلوارک خود را به نمایش می گذارند!
رقص و پایکوبی و شنای مختلط گروهی و خانوادگی و مجردی و قدم زدن با لباس ها و شلوارهای نیمه برهنه در انظار عمومی، روسری های افتاده به دور گردن و سرو مشروبات الکلی گوشه هایی از اقدامات ضد ارزشی در سواحل شمال کشور است که به صورت واضح مشاهده می شود و این همان سونامی فرهنگی است که در شهرها و سواحل به ظاهر آرام شمال در حال شکل گیری و یا حتی تجلی و بروز است!
اجاره ویلا با ...
یکی دیگر از مهم ترین معضلاتی که سواحل شمال را درگیر خود کرده است افزایش قابل توجه ویلاهای خصوصی است که بدون مجوز سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به مسافران و گردشگران اجاره داده می شود.
قسمت بد ماجرا اینجاست که به خاطر ضعف و خلاهای قانونی و ناتوانی دستگاه های متولی و حضور کمرنگ پلیس در برخی از شهرک ها و ویلاهای ساحلی خصوصی، هیچ گونه نظارتی بر این ویلاها صورت نمی گیرد و دختران و پسرانی که به صورت دوستانه به شمال کشور سفر می کنند، می توانند بدون ارائه کارت شناسایی معتبر و تنها با پرداخت اجاره بها اقدام به اجاره ویلا کنند و آزادانه به کشف حجاب و دیگر اقدامات ضد فرهنگی بپردازند.
این اقدامات باعث شده است تا در سواحل شمالي کشور ناامني فرهنگي محيط، مشکلات بی شماری را برای خانواده ها فراهم آورد.
در پایان باید تاکید کرد که تنوع و جاذبه های این بی حجابی ها که مرحله نهایی کم حجابی ها و بدحجابی های سابق است، اوضاع اخلاقی و ایمانی جامعه را به هم ریخته و ارتباطات ناسالم را تا مرز تهدیدهای جدی و حتی آسیب های گسترده و عمیق خانوادگی و اجتماعی گسترش داده است و به عبارتی می توان گفت كه کار به جایی رسیده که خانواده ها اگر هم بخواهند، به تنهایی قار به مواجهه و مقابله با این سیل گسترده استحاله اخلاقی و اعتقادی قشر خاصی از نسل امروز نیستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.