کد خبر:۲۰۲۳۴۷
مسئول سازمان بسیج دانشجویی لرستان:
وضعیت مدیریتی کشور راضی کننده نیست
مسئول سازمان بسیج دانشجویی لرستان گفت: وضعیت مدیریتی کشور راضی کننده نیست چرا که معتقدیم که کارها در عرصه جنگ نرم و خدمت رسانی باید با تفکر بسیجی انجام شوند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، کریم زینی وند عصر پنجشنبه 2 شهریور در نشست با اعضای شورای بسیج دانشجویی دانشگاههای شهرستان دورود در محل دانشگاه پیام نور این شهر تصریح کرد: امروز از وضعیت مدیریتی کشور راضی نیستیم و معتقدیم که کارها در عرصه جنگ نرم و خدمت رسانی باید با تفکر بسیجی انجام شوند.
وی با تاکید بر اینکه باید اقتصاد مقاومتی را در کشور در حد اعلا رشد دهیم افزود: ملت ایران به یک ملت مصرف گرا تبدیل شده به گونه ای که هزینه مصرف ما با هزینه مصرف کشور چین با یک میلیارد و دو میلیون نفر جمعیت برابری می کند با این وجود ما باید این فرهنگ غلط مصرف کردن را اصلاح کنیم.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی لرستان با اذعان به اینکه فارغ التحصیل دانشگاه اگر از لحاظ علم و دانش دارای سطح قابل قبولی باشد می تواند در تحقق اقتصاد مقاومتی منشاء اثر باشد گفت: امروز ایران با تحریم صاحبان قدرت و صاحبان زور و تزویر روبرو است اما با این حال برخی از مشکلات کشور ناشی از بی تدبیری برخی از مسئولین است.
زینی وند ادامه داد: متاسفانه امروز برخی از دشمنان داخلی نقش منافقین در زمان جنگ را ایفا کنند و در عرصه اقتصاد این افراد نقش ستون پنجم دشمن را ایفا کنند و با پشتیبانی دشمنان با جمع آوری برخی اقلام در بازار مردم را دچار سردرگمی می کنند.
وی با تاکید بر اینکه باید به گونه ای عمل کنیم که دانشجوی ما با بصیرت به انقلاب اسلامی بنگرد اضافه کرد: در شان دانشجوی ایران اسلامی نیست که انقلاب اسلامی را با نوسان قیمت گوشت مرغ و سیب زمینی زیر سوال ببرد.
لازم به ذکر است پیش از این نشست در مراسمی که با حضور واقعی فرمانده سپاه شهرستان دورود و حجت الاسلام موسوی سرپرست دانشگاه پیام نور دورد برگزار شد حمید رضا بوالحسنی به عنوان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی و حمزه بهرامی به عنوان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور این شهرستان معرفی شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.