رئيس سازمان بسيج پيشكسوتان جهاد و شهادت گفت: بسيجيان پيشكسوت در نيروهاي مسلح ادامه دهنده راه همرزمان شهيد خود هستند و از پا نميافتند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، احمد كريمي در نشست خبري كه امروز عصر برگزار شد گفت: سازمان بسيج پيشكسوتان جهاد و شهادت در راستاي اوامر رهبري مبني بر اينكه بسيج مستضعفين بايد تمام اقشار جامعه را در راستاي مأموريت خود تحت پوشش قرار دهد و سازماندهي كند شكل گرفت و به دنبال دفاع از انقلاب اسلامي و آرمانهاي مقدس نظام جمهوري اسلامي ايران است.
وي افزود: بسيج جامعه پزشكي، بسيج دانشجويي، بسيج اساتيد و ساير اقشار بسيج هر كدام با هدفي خاص به وجود آمدند ولي بازنشستگان نيروهاي مسلح در غالب هيچكدام از آنها گنجانده نميشدند و اين مستلزم اين بود كه سازوكاري فراهم شود تا اين عزيزان را در غالب يك تشكيلات مسنجم تحت پوشش خود قرار دهد و آن سازوكار هم بسيج پيشكوستان نيروهاي مسلح است.
كريمي در توضيح بيشتر در رابطه با مأموريت اين سازمان خاطرنشان كرد: اين سازمان دو سال است كه تشكيل شده و مأموريت دارد در راستاي ايجاد و ارتباط معنوي اين جمعيت بسيجي و جذب و سازماندهي آنان و حفظ انسجام اين ارگان فعاليت كند.
رئيس سازمان بسيج پيشكسوتان جهاد و شهادت گفت: اين سازمان در زيرمجموعه بسيج مستضعفين تشكيل شده و در حال حاضر صدها هزار نفر از نيروهاي بازنشسته سازمانهاي نيروهاي مسلح عضو آن هستند كه اگر بخواهيم به كيفيت اين جمعيت بپردازيم بايد بگوييم كه اين جمعيت از نظر تجربه منحصر به فرد است و يك نيروي دفاعي و قدرت بزرگ براي نظام است كه ميتواند جهت بهبود مشكلات به نظام جمهوري اسلامي ايران كمك كند.
وي به فعاليتهاي صورت گرفته در اين سازمان اشاره كرد و گفت: در زيرساخت كلي اين سازمان هئيتهاي قرآني و حلقههاي صالحين را ايجاد كرده ايم و فعاليتهاي بصيرتي، آموزشي و تربيتي را در آنجا انجام ميدهيم و پيشكسوتان ما همانطور كه سي سال پيش از قرآن دفاع كردند حالا بايد قرآن را فراي چنگ خود بگيرند و ارزشهاي قرآني را اشائه و نشر بدهند.
كريمي اضافه كرد: اعضاي فعال ما در غالب حلقههاي صالحين كه ما آن را هيئتهاي قرآني ناميدهايم سازمان دهي ميشوند و ما الزام داريم كه هر كسي كه به عنوان عضو فعال شناخته ميشود در يكي از اين حلقهها عضو شود 50 درصد وقت اين حلقهها به روخواني و تفسير و درك مفاهيم و ساير آموزههاي قرآني اختصاص داده ميشود.
رئيس سازمان بسيج پيشكسوتان جهاد و شهادت به بخش ديگري از فعاليتهاي كانون بسيجيان پيشكسوت سپاه اشاره داشت و گفت: در بخش ديگري از فعاليتها بسيجيان در باره صحبتهاي رهبري به بحث و گفتوگو مينشينند، اخبار و اطلاعات روز را بين خود تبادل ميكنند و ساير مسائل تربتيي و بصيرتي را نيز بين خودشان مطرح ميكنند كه ما از اين مجموعه فعاليتهاي انتظار داريم بسيجيان پيشكسوت ما نسبت به مسائل روز كارآزمونده شوند و به معارف و آموزههايشان اضافه شود.
وي به خدمات ارائه شده در اين سازمان براي پيشكسوتان بسيجي نيز اشاره كرد و افزود: براي پيشكسوتان بسيجي در دو بخش خدمات ارائه ميشود يك بخش خدماتي است كه خود سپاه به نيروهاي مسلح اختصاص ميدهد كه اين خدمات شامل خدمات حقوقي، معيشتي و رفاهي است و بخش ديگر خدماتي است كه سازمان بسيج پيشكسوتان براي اين عزيزان در نظر گرفته است مثل همان خدماتي كه در ساير شاخههاي بسيج ارائه ميشود از قبيل اردوهاي راهيان نور، اردوهاي ورزشي و ... .
هفت مهر روز بسيج پيشكسوتان نامگذاري شده است
كريمي به نامگذاري يك روز در تقويم به نام بسيج پيشكسوتان اشاره كرد و گفت: هفت مهر روز شهادت عاليرتبه ترين مقامات نظامي نيروهاي مسلح است كه ما آن را به نام روز بسيج پيشكسوتان در نظر گرفتيم روزي كه در آن شهيد بزرگي چون شهيد فلاحي، شهيد فكوري، كلاهدوز و نامجو به مقام والاي شهادت رسيدند.
رئيس سازمان بسيج پيشكسوتان جهاد و شهادت در پايان گفت: ما در ابتداي راه به برادران بسيجيمان گفتيم اين جمعيتي كه درحال شكل گيري است ادامه دهنده راه كساني است كه در زمان جنگ ما با آنها بوديم ولي از غافله آنها جا مانديم اما هنوز هم از پاي نيفتادهايم و آنقدر در بسيج ميمانيم كه يا به فيض شهادت نائل شويم و يا به ديدار امام زمانمان بشتابيم.