آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۱۴۰۱
قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم:

مجلس باید پاسخگوی مصوبه منع وزارت علوم برای احداث خوابگاه دانشجویی باشد

قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم مدعی شد که مجلس باید پاسخگوی مصوبه منع وزارت علوم برای احداث خوابگاه دانشجویی باشد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد،گودرزی بعدازظهر پنج شنبه، 27 مهر در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه لرستان که به دعوت جامعه اسلامی دانشجویان این دانشگاه برگزار شد در پاسخ به انتقاد دانشجویان در خصوص عدم احداث خوابگاه توسط وزارت علوم  تصریح کرد: باید از مجلس بپرسید که چرا قانون تصویب کرده اند تا وزارت علوم برای دانشجویان خوابگاه نسازد تا امروز این قانون تبعات خود را نشان دهد مجلس باید پاسخگو باشد ما فقط مجریان اعمال قانون مصوب مجلس هستیم.

 

وی به ابلاغ دستورالعمل اعطای وام تغذیه به دانشگاه اشاره کرد و افزود: سال گذشته 84 میلیون تومان وام تغذیه به دانشجویان پرداخت شد و امسال هم هیچ محدودیتی برای پرداخت این وام نداریم.

 

قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم 10 آبان را آخرین مهلت ثبت نام دانشجویان برای دریافت تسهیلات بویژه وام تغذیه اعلام کرد و گفت: این تسهیلات به دانشجویان روزانه پرداخت می شود.

 

مرادیان با اذعان به اینکه طبق برنامه پنجم توسعه می بایست 20 درصد از خدمات رفاهی دانشجویی به بخش غیر دولتی واگذار شود، ادامه داد: در یکی دو سال اخیر به دانشگاه ها اعلام کرده ایم که یک تصمیم مدیریتی در حوزه تغذیه اعمال کنند تا غذا با کیفیت به دانشجویان عرضه شود.

 

وی متذکر شد: واگذاری بخشی از خدمات رفاهی دانشجویی به بخش خصوصی دانشگاه را در پرداختن به رسالت اصلی خود که آموزش، پژوهش و تربیت نیروی انسانی با رویکرد ارزش های اسلامی است کمک می کند.

 

لازم بذکر است که  موضوع این نشست توسط جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان «دانشگاه پولی، آسیب ها و چالش ها» تعیین شده بود که مدیر امور درآمد صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم پاسخگویی به سوالات دانشجویان در این خصوص را خارج از حیطه وظایف صندوق راه دانست.

 

برپایه این گزارش روز گذشته نیز جلسه اتاق فکر وزارت علوم با حضور متکان، معاون وزیر علوم بدون حضور خبرنگاران در دانشگاه لرستان برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار