به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مهدی جمالی امروز در نشست علمی کنگره بین المللی سلمان فارسی در دانشگاه آزاد واحد کازرون بیان داشت: شکل دهی هسته های علمی، دانش محور و تولید فکر از ضروریات است.
وی با بیان اینکه تولید فکر نیازمند برنامه ریزی و حرکت های طولی و عرضی است، افزود: برنامه ریزی جامع و همه جانبه باعث می شود محتوا و کیفیت بیشتری در برنامه های بزرگ بوجود آید.
معاون پژوهشی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران خاطرنشان کرد: هویت فرهنگی هر جامعه ای با توجه به مفاخر و بازشناسی آن قابل دسترسی است.
جمالی با اشاره به اینکه مفاخر می توانند نمادی از تعالی، تمدن سازی، تربیت بخشی و حرکت به سوی آینده روشن باشند، تصریح کرد: با اتکا به منابع سنتی می توانیم مهندسی فرهنگی جامعی را داشته باشیم.
وی در پایان با بیان اینکه سلمان بدون شک فخر همه اسلام و ایران است، گفت: بحث های علمی در خور و شایسته ای در نظر گرفته شده که هدف ما بهره مندی از همه دیدگاه های مفاخر علمی کشور است.
معاون پژوهشی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران ادامه داد: تلاش ما این است که از مقالاتی که در این مورد اراده می شود بهره بگیریم.
جمالی گفت: سلمانی که در خانواده ای زرتشتی به دنیا آمد دارای نهاد ناآرامی بود که با وجود پیمابر(ص) جان دوباره گرفت؛ او نزدیک ترین فرد به پیتمبر(ص) در بین صحابه بود که به مقام اخلاقی و معنوی بالایی پیدا کرد.
وی بیان داشت: سلمان مأمن و پنگاه ایرانیانی بود که در جهان عرب زندگی می کردند و سعی کرد با دعوت به صلح و اسلام مردم ایران را بدون جنگ و خونریزی به اسلام دعوت کند.
معاون پژوهشی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران گفت: سلمان به عنوان معجزه تربیتی پیامبر(ص) از سلمان فارسی به سلمان محمدی(ص) تبدیل شد.