فرشته کیقبادی در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، اظهار داشت: طبق تحقیقات جدید نشان داده شده است که طبخ ذرت باعث آزاد شدن مواد مغذی و مفید آن شامل، کاروتنوئیدها( نسخه گیاهی ویتامین A) می شود که این مواد تاثیر به سزایی در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان دارند.
وی افزود: ذرت به دلیل دارا بودن خواص تغذیه ای مفید برای تقویت سلامت بدن و مبارزه با بیماری های قلبی و سرطان سودمند است.
کیقبادی گفت: ذرت پخته حتی پس از کاهش ذخیره ویتامین C خود، خاصیت آنتی اکسیدانی اش را حفظ می کند، علاوه بر آنتی اکسیدانها، این ماده غذایی مهم پس از طبخ ترکیبی موسوم به اسید فرولیک آزاد می کند که خواص فوق العاده ای دارد، این خواص در ذرت شیرین به مراتب بیشتر است، ذرت در عین حال منبع مفیدی از املاح و ویتامین ها شامل پتاسیم، فسفر، آهن و تیامین است.