آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۴۷۰۴
عضو موسسه سیره شهدا:

عشق به شهادت بسیاری از مشکلات جامعه را کاهش می دهد

عضو موسسه سیره شهدا با اشاره به اینکه عشق به شهادت، بی‌توجهی به دنیا را به همراه خواهد داشت، گفت: اگر عشق به شهادت در جامعه فراگیر شود، بسیاری از مشکلات کشور برطرف خواهد شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، حجت الاسلام مهدی دیانی شب گذشته در همایش سالیانه سخنرانان برجسته و اثرگذار کشور که به همت هیئت رزمندگان اسلام در اردوگاه یاوران مهدی مسجد مقدس جمکران برگزار شد، با اشاره به تقارن ماه محرم با هفته بسیج، گفت: فرهنگ بسیج، فرهنگ استقامت، نوآوری و شکست دشمن در عرصه های مختلف را بیان می کند و این تقارن فرصت خوبی برای بهره برداری از آن در جهت اهداف ماه محرم است.

 

وی با بیان اینکه نقش حکومت ولایی در جبهه های دفاع مقدس برای مردم درست بیان نشده است، بیان داشت: اهمیت و نقش عاشورا در دوران دفاع مقدس برای جوانان و نسل آینده تبیین نشده است.

 

عضو موسسه سیره شهدا اصل جهاد را یکی از فروغ مغفول مانده دین دانست و تصریح کرد: این فروع با ارزش و مهم در بین مردم چندان آشنا نیست، در حالی که با این اصل می توان مبانی قیام امام حسین(ع) را برای مردم توضیح و تفسیر کرد.

 

دیانی ادامه داد: حقیقت جهاد فی سبیل الله برای مستمعین تبیین نشده است تا آنجا که برخی مردم امام حسین(ع) را جنگ طلب می دانند.

 

وی با بیان اینکه در منبرها برای تبیین جایگاه، اهمیت و ارزش شهدا موضعی و مقطعی و جزئی برخورد کرده ایم، اذعان داشت: شهدا برای مردم و نسل جوان امروز کشور الگوهای مناسبی می باشند، ولی خیلی از افراد به این مسئله اعتقاد پیدا نکرده اند.

 

عضو موسسه سیره شهدا خاطرنشان کرد: اگر ما به حقیقت تاثیرگذاری شهدا در بین مردم اعتقاد پیدا کنیم، طور دیگری مباحث مربوط به آنان را صحبت می کنیم.

 

دیانی با اشاره به اینکه امام حسین عشق به شهادت را فرا گیر کرد، گفت: پس از امام حسین(ع) با شهادت طور دیگری برخورد شد و عشق به شهادت بعد از جریان امام حسین(ع) در سینه ها نهادینه گشت.

 

وی با تاکید بر اینکه در ادامه عشق به شهادت گذر و بی توجهی به دنیا دریافت می شود، بیان داشت: اگر عشق به شهادت در جامعه نهادینه شود، بسیاری از مشکلات کشور برطرف می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار