کد خبر:۲۱۴۷۷۲
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی:

جنگ‌های طایفه‌ای مهم‌ترین و بزرگ‌ترین چالش‌ در عرصه تقریب مذاهب اسلامی است

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی چالش‌های تفرقه‌انگیز و جنگ‌های طایفه‌ای را از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین چالش‌های موجود در عرصه تقریب مذاهب اسلامی دانست و گفت: ما باید از این چالش ها حذر کنیم.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از مشهد،آیت الله اراکی دیروز در همایش علمی ـ پژوهشی«پژوهش‌های بنیادین و تقریب مذاهب اسلامی» در مشهد با اشاره به این نکته که بنیاد جامعه اسلامی را هویت اسلامی شکل می دهد، خاطرنشان کرد: ما باید به سمت هویت واحد برویم و به این هویت بازگردیم.


این استاد حوزه گفت: آنچه ماهیت و گوهر اسلامی را تشکیل می‌دهد، بازگشت به هویت اسلامی است و انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره)، جهشی نو برای هویت اسلامی و مقابله با رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی بود.


وی افزود: چالش‌های تفرقه‌انگیز و جنگ‌های طایفه‌ای از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین چالش‌های موجود در عرصه تقریب مذاهب اسلامی است که باید از آن حذر کنیم.

 

ائمه ‌اطهار(ع)؛ پایه‌گذار تقریب

 

در ادامه  آیت‌الله اراکی با اشاره به لزوم ارائه پژوهش‌ها و مقالات علمی در خصوص تقریب مذاهب اسلامی بیان داشت: پژوهش‌های تقریب محور، پیرا تقریبی و تقریب‌گرا از مهم‌ترین سرفصل‌های پژوهش‌های بنیادین در حوزه تقریب مذاهب اسلامی است.


وی گفت: در پژوهش‌های تقریب محور اندیشه‌ و ایده‌های مرتبط با تقریب و مسائل و نیازهای جوامع کنونی، عوامل تهدیدکننده تقریب جوامع اسلامی، فرصت‌ها و راه‌کارها و ماهیت تبیین و اندیشه‌های تقریب مورد تحلیل و بررسی قرار می‌گیرد.

 

دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به اینکه ائمه ‌اطهار(ع) پایه‌گذار تقریب در عرصه‌های نظری و عملی بوده‌اند، تصریح کرد: بررسی تقویم تقریب و ریشه‌های اجتماعی و دینی این مهم همواره از ضروریات است که پژوهشگران و فرهیختگان بایستی بدان توجه ویژه داشته باشند.


وی خاطرنشان کرد: با بررسی و واکاوی شخصیت‌های تقریبی و ایده‌ها و پروژه‌های آن می‌توان به راه‌کارها و اندیشه‌های تقریب بین مذاهب اسلامی دست یافت.


اراکی در ادامه با اشاره به اینکه اساس تقریب بازگشت به هویت اصیل اسلامی است، گفت: اصول و ماهیت انقلاب اسلامی ایران با هدف احیای هویت اسلامی بوده و ماهیت تقریبی داشته است.


وی با بیان اینکه در پژوهش‌های تقریب‌گرا مباحث جدید اجتماعی جامعه اسلامی مطرح می‌شود، ابراز داشت: اسلام به عنوان دین زندگی، مبنای سبک زندگی را به تمامی جهانیان معرفی می‌کند که این خود از مسائل مرتبط با تقریب است.

 


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار