آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۷۴۱۰
سردار نایینی در جمع دانشجویان:

اصلاح‌طلبان دنبال براندازی مدل هانتینگتون بودند

رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه امام حسین(ع) گفت: در دوره اصلاحات تلاش کردند تا فضای کشور لیبرالیزه شده و بر فضای رسانه‌ای تسلط یابند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از کرمان، سردار علی‌محمد نایینی ظهر امروز در گارگاه آموزشی جنگ نرم اساتید بسیجی دانشگاه‌های کرمان اظهار داشت: در حوزه شناخت جنگ نرم کتاب‌های زیادی و مقالات متعددی منتشر شده ولی در حوزه طرح‌ریزی جنگ نرم تقریباً هیچ کار جدی نشده و بیشتر صحبت از مدیریت مقابله با جنگ نرم است.


رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه امام حسین (ع) گفت:در مورد پیشینه جنگ نرم دو دیدگاه تاریخی ودینی وجود دارد، که از لحاظ تاریخی، جنگ نرم دارای تاریخی همزمان با زندگی اجتماعی بشر و منازعه حق و باطل است .


نایینی گفت: در رویکرد دینی، قرآن و عترت مهم‌ترین مولفه قدرت نرم ما هستند و اگر برای ملتی، ایمان و اعتقاد به مبانی دینی و فرهنگ ایثار و جهاد نهادینه شود، آن جامعه شکست‌ناپذیر است و دنیاطلبی و ترویج شهوات، فساد اخلاقی، ثروت‌اندوزی، جهالت و بی‌بصیرتی از مصادیق بارز تهدید در جامعه اسلامی است.


نایینی با اشاره به اینکه اصولاً انقلاب اسلامی تجربه بهره‌گیری از قدرت نرم است افزود: امروز با وجود ابزار و مکانیزم‌های جدید، جنگ نرم پیچیده شده است.


نایینی با اشاره به اینکه دشمن هم طی تاریخ بر ضد انبیای الهی و جریان حق از شیوه‌های مختلف مانند نفوذ در میان نیروهای جبهه حق در متلاشی کردن جبهه حق استفاده کرده است افزود: امروزدشمن در مقابله با رهبران جبهه حق با اعتبار زدایی از جایگاه رهبران الهی و سپس قداست‌شکنی، توطئه را سازماندهی می‌کند.


رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه امام حسین(ع) با بیان اینکه خدعه، تضعیف روحیه، شریعت‌سازی، تبلیغات کاذب و تردید در مقدسات از شیوه‌های جنگ نرم است گفت: اتحاد مثلث شرک، نفاق و یهود در برابر جبهه حق در صدر اسلام خود را نشان داد.


این مسئول فرهنگی افزود: در یک دوره‌ای تمام جبهه معارض ده‌ها جنگ را به پیامبر (ص) تحمیل کردند، اما با جنگ سخت به اهدافشان نرسیدند و بعد با تحریف و تهدید و تطمیع در جریان سقیفه آغاز به‌ کار کردند و جامعه را برای رویارویی با جبهه حق آماده کردند و این استحاله تا اتفاق افتادن عاشورا ادامه یافت.


نایینی با اشاره به بصیرت خواص خاطرنشان کرد: حادثه عاشورا نتیجه جنگ نرم است و همیشه اولیای الهی با اولیای شیطانی مواجه بوده‌اند و انحراف خواص بعد از رحلت پیامبر (ص) انحراف جبهه حق از مسیر اصلی شد.


وی با اشاره به اینکه فرمانده جنگ نرم باید جنگ نرم را بشناسد گفت: اگر ملتی ارزش‌های خود را از دست داد قطعا توان ایستادگی در جنگ نرم را هم ندارد.


این کارشناس جنگ نرم افزود: غربی‌ها از دو روش تغییرات تدریجی از درون به معنای جنگ نرم و دوم تغییرات دفعی از بیرون یا همان جنگ سخت  برای از میان بردن حاکمیت‌های معارض استفاده می‌کنند.

نایینی افزود: مقابله با تهاجم فرهنگی با روش‌های سخت جواب نمی‌دهد و باید از روش‌های فرهنگی با این مسئله مقابله شود.


این کارشناس فرهنگی گفت: در آمریکا حدود یک هزار و 200 کانون و مرجع تصمیم‌ساز وجود دارد و در مواردی بسیاری نیز با کمک فکری ایرانیان فراری علیه جمهوری اسلامی ایران اقدام به فعالیت می‌کنند.


وی بیان کرد: در دوره اصلاحات تلاش کردند تا فضای کشور لیبرالیزه شده و وبر فضای رسانه‌ای کشور تسلط یابند و و نهایتا کشور به سمت رفراندوم برود که دقیقا مطابق با مدل براندازی نرم هانتینگتون بود.


نایینی افزود: امروز مردم عمق راهبردی و منبع قدرت نرم جمهوری اسلامی هستند و غرب می‌کوشد با تحریم‌های هوشمند و جنگ اقتصادی، معیشت مردم را هدف قرار دهد.


و ی افزود: دشمنان می‌کوشند با تهاجم رسانه‌ای اعتقادات ملت را تضعیف کنند و تلاش دارند تا فضا را در آستانه انتخابات، امنیتی کنند.


نایینی گفت: امروز در بعضی جاها دچار بحران تحلیل و تشخیص صحیح هستیم و مسئولان نظام باید از تقابل و درونی کردن چالش‌ها پرهیز کنند.


رئیس دانشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه امام حسین (ع) ابراز داشت: ما باید شعار سال «تولید ملی حمایت از کار وسرمایه ایرانی» را تبیین کنیم و تولید ملی را مطالبه و باید به تحقق استقلال اقتصادی کمک کنیم.


نایینی عنوان کرد: انتخابات بسیار تعیین کننده است و می‌تواند قدرت نرم کشور را افزایش دهد و باید تببین شرایط مهم کشور در آستانه انتخابات مورد توجه فرماندهان جنگ نرم باشد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار