به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، جعفر قادری شب گذشته در سومین جلسه ستاد نانوفناوری فارس گفت: دانشگاههای مختلف در فارس و شیراز باید گامهای عملی برای ترغیب اعضای هیات علمی خود در تشکیل شرکتهای دانشبنیان بردارد.
وی با بیان اینکه جایگاه فارس هماینک در سطح کشور در این حوزه مناسب و متناسب با توانمندیهای این استان نیست افزود: در بودجه سال قبل و امسال شدیدا در خصوص لزوم ورود استادان دانشگاه برای تاسیس و راهاندازی شرکتهای دانشبنیان بهصورت 100 درصد خصوصی تاکید شده است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: یکی از دلایل وارد نشدن استادان دانشگاه شیراز طرح کارایی است که اعضای هیات علمی را برای ارتباط داشتن با بیرون از فضای دانشگاه محدود میکند که باید راهکاری برای حل این موضوع اندیشید.
قادری تصریح کرد: دانشگاه شیراز باید با جدا شدن از خیلی رشتهها به سمت ایجاد و گسترش رشتههای مرتبط با نانوفناوری حرکت کند.
وی با ارزیابی مناسب فعالیتهای انجام شده توسط دانشگاه علوم و تحقیقات فارس گفت: دانشگاه آزاد اسلامی شیراز نیز باید در این زمینه حرکتی مناسب را انجام دهد.
نماینده مردم شیراز خاطرنشان کرد: دانشگاه صنعتی شیراز دارای ظرفیتهای مناسب برای حرکت در این مسیر دانست و دانشکدههای کشاورزی و نفت و گاز و پتروشیمی جا برای کارهای پژوهشی خصوصا در حوزه نانوفناوری زیاد دارند و خوشبختانه استان هم در این دو بخش جایگاهی مناسب دارد.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز دارای ظرفیتهایی برای انجام حرکتهای جهشی در این حوزه است،که در این راستا باید از حمایت استانداری فارس و ظرفیت خیرین تامین سلامت و استفاده کرد.
قادری گفت: جهادکشاورزی و اتاق بازرگانی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت نیز باید به این موضوع وارد شوند و ایفای نقش کنند. او خواستار مشخص شدن علتهای عقب ماندن پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان فارس در حوزه نانوفناوری شد.