رئیس دانشگاه آزاد بندرعباس گفت: موافقت اصولی ساخت دانشگاه آزاد واحد ابوموسی صادر شد و در بهمن ماه با دو رشته کامپیوتر و حسابداری کار خود را آغاز می کند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، مهدی باقری ظهر امروز در نشست خبری با تشریح برنامه های در دستور کار دانشگاه آزاد تصریح کرد: ساخت مرکز دانشگاهی واحد ابوموسی به عنوان یک بحث حاکمیتی و ملیتی است و برای این دانشگاه این استان است که دو هفته پیش موافقت اصولی آن توسط وزارت علوم صادر شد.
وی افزود: ساخت ساختمان مرکز رشد و فناوری با زیر بنای 800 متر مربع پروژه و مسجد دانشگاه با 6300متر مربع به ترتیب اولویت های بعدی این دانشگاه به شمار می روند و هر دو ظرف یکسال آینده بهره برداری می رسند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بندرعباس با اشاره به اینکه مرکز رشد در واقع اولین برنامه برای توسعه دانشگاه آزاد است، افزود: مرکز رشد و فناوری فضایی برای فارغ التحصیلان ایجاد می کند تا به صورت رایگان از امکانان آن استفاده کنند.
باقری ادامه داد: ظرف دو ماه آینده نیز تفاهم نامه ای با مرکز رشد و فناوری این استان به امضا می رسد.
وی گفت: ایجاد دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد نیز بزودی تفاهم نامه آن امضا خواهد شد و از مهرماه آینده در رشته های علوم پزشکی دانشجو پذیرش می شود.
ساخت بزرگترین موزه تاریخ طبیعی ظرف یکسال آینده
رئیس دانشگاه آزاد در استان هرمزگان افزود: ورود دانشگاه آزاد بندرعباس در ساخت بزرگترین موزه تاریخ طبیعی استان هرمزگان با 1200هکتار مساحت از دیگر فعالیت های دردست اجرا می باشد.
مهدی باقری گفت: با ساخت این موزه دستاوردها و آثار سنتی و بومی به شکل نمادین نگهداری می شود و ظرف یکسال آینده نیز به بهره برداری می رسد.
اخذ مجوز برای مرکز تحقیقاتی شیلات و آبزیان
وی در ادامه سخنان خود از اخذ مجوز برای مرکز تحقیقاتی شیلات و آبزیان در این دانشگاه خبر داد و افزود: در این رشته مقاطع کارشناسی، ارشد و دکترا دایر می باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بندرعباس گفت: وجود هفت استادیار در این رشته زمینه ای برای توسعه خدمات به استان هرمزگان را فراهم کرده است.
باقری همچنین ایجاد خدمات رفاهی برای دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه شامل مباحث بیمه ای، ارائه وام های دانشجویی و وام شهریه و ایجاد فضایی لازم برای توسعه امکانات ورزشی و تربیت بدنی را از قسمتی از موارد در این بخش عنوان کرد.
17هزار متر مربع فضای در حال ساخت
وی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر 17هزار متر مربع فضای در حال ساخت در دستور کار قراردارد، اظهار داشت: تدوین طرح جامع آموزش عالی در مرکز بندرعباس با پیش بینی 100رشته جدید متناسب با نیاز استان حاصل تدوین این طرح خواهد بود.
رئیس دانشگاه آزاد واحد بندرعباس بیان کرد: فاز 9 دانشگاه آزاد بندرعباس با 10هزار هکتار درحال ساخت است که پنج دانشکده پزشکی، علوم انسانی و پایه، ادبیات و هنر، ریاضی و فنی و مهندسی در حال طراحی است.
باقری گفت: سالن ورزشی که در یک پروژه دوساله تعریف شده است در فاز 9 این دانشگاه در حال ساخت است و ظرف دو سال آینده به بهره برداری می رسد.
ارتقای مربیان به اعضای هیئت علمی استادیار
وی خاطر نشان کرد: ارتقای مربیان و اعضای هیئت علمی به مرحله استادیار از دیگر برنامه های در دست اجراست و براساس بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد سالیانه 10درصد از مربیان حائز شرایط برای تحصیل در مقاطع دکترا می شوند.
30 استادیار جدید اضافه می شود
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بندرعباس در ادامه سخنان خود در بحث جذب اساتید و اصلاح هرم هیئت علمی با اشاره به اینکه تاکنون 101عضو هیئت علمی عمدتا به صورت مربی در این دانشگاه فعالیت دارند 30 استادیار به این دانشگاه اضافه خواهد شد.
افزایش 3 رشته جدید در نیم سال دوم امسال
باقری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: برای نیم سال دوم تحصیلی راه اندازی سه رشته مهندسی فناوری اطلاعات، فلسفه و کلام در مقطع کارشناسی و مدیریت محیط زیست در مقطع ارشد اضافه خواهد شد.
وی ادامه داد: راه اندازی رشته دکترای محیط زیست در دانشگاه آزاد بندرعباس نیز در مرحله تصویب قرار دارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بندرعباس همچنین وجود مدارس سما با 800 دانش آموز و دانشکده سما با 2000 دانشجو را بخش دیگری از خدمات دانشگاه آزاد برشمرد.
باقری افزود: براساس مصوبه سازمان مرکزی واحد علوم و تحقیقات این دانشگاه به عنوان پردیسی از واحد دانشگاه آزاد با 2000 دانشجوی تحصیلات تکمیلی در حال توسعه است.
ارائه 600طرح برون دانشگاهی
وی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز امیدواری کرد: این دانشگاه که در ردیف دانشگاه های «الف» قرار دارد ظرف یکسال آینده با راه اندازی مراکز پژوهشی به درجه جامع برسد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بندرعباس با بیان اینکه تعداد اعضای هیئت علمی این دانشگاه 101نفر می باشد، تصریح کرد: این دانشگاه در زمینه های تولید علم و مقالات پژوهشی و تالیفات کتاب ، تاکنون 53 کتاب را تالیف کرده است و 70 طرح برون دانشگاهی و 600 طرح درون دانشگاهی را به انجام رسانده است.
کرسی ها و قرآن و عترت دو اولویت مهم فرهنگی
باقری همچنین در ادامه سخنان خود به لزوم توسعه فعالیت های فرهنیگ در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: در زمینه های فرهنگی در چند محور کار را دنبال کردیم از جمله بحث کرسی های آزاد اندیشی به عنوان مطالبه رهبری از دانشجویان و فعالیت های قرآن و عترت است.
وی ادامه داد: ظرف یکماه گذشته حکم ستاد کرسی ها زده شد و فعالیت کرسی ها در همین هفته اولین نشست آن برگزار خواهد شد و در زمینه قرآن و عترت نیز فعالیت های خوبی را شاهد هستیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بندرعباس یادآور شد: از مهرماه امسال 30 دقیقه به بحث نماز اختصاص یافته است؛ لذا با این تصمیم اساتید موظفند 30دقیقه از کلاس های خود را در ساعت نماز تعطیل کنند تا دانشجویان به اقامه نماز بپردازند و این تصمیم از مهرماه در این دانشگاه اجرایی شده است.
3 متقاضی در رشته علوم ارتباطات اجتماعی در سال جاری!
باقری همچنین در خصوص تعطیلی رشته علوم ارتباطات اجتماعی این دانشگاه گفت: استقبال داوطلبان از این رشته در سال جاری بهینه نبوده و امسال فقط سه متقاضی در این رشته داشتیم؛ لذا تعطیلی این رشته از جانب دانشگاه نیست، بلکه به عدم استقبال برمی گردد.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه در سال گذشته کلاسی که به حد نصاب نمی رسید و شهریه از آن سایر دانشجویان آن رشته اخذ می شد، گفت: این مسئله صحت ندارد و نباید هم چنین مسئله ای باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بندرعباس بیان کرد: در سال جاری نیز در دو رشته فیزیک و ریاضی، دانشجویان آن به حد نصاب نرسید
لازم به ذکر است، دانشگاه آزاد بندرعباس در سال 63 ساخته شده است و با پشت سرگذاشتن 28 سال هم اکنون نیز دارای 11هزار دانشجو ، 37هزار متر مربع فضای آموزشی، اداری و پژوهشی است.